Vackert rustikt lanthus i 3-plan till salu i Calamandrana

Vackert rustikt lanthus i 3-plan till salu i Calamandrana. Hus på landet i ett vackert och lugnt läge, perfekt för dem som vill utveckla ett andra hem eller en familjesemestervilla. Om du letar efter ett hus att renovera är detta en fantastisk möjlighet att skapa ert drömhus på landet i Piemonte med gott om plats för en pool. Huset är en trevåningsbyggnad med fyra vackra balkonger och den totala ytan är cirka 220 m2. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
220 m2
Rumsbeskrivning
3-plans lanthus bestående av:
På bottenvåningen finns sju rum som skulle kunna göras om till bland annat kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Det skulle även vara möjligt att använda vänster del av huset som garage. Den första våningen kan rymma två separata sovrum vart och ett med eget badrum och ett TV-rum, och på andra våningen kan rymma två sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 610 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Fastigheten omfattar cirka 4 610 m2 mark som omger huset så det finns gott om plats för pool eller andra faciliteter.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Calamandrana är en ort och kommun i provinsen Asti i regionen Piemonte. Kommunen hade 1 730 invånare år 2018.

Provinsen Asti. Den minsta provinsen i Piemonte. Denna provins är en av de rikaste på sina viner och livsmedel. Det är ett område med böljande kullar som ofta är prydda med byar, slott och klocktorn. Till allt detta kan vi lägga det enorma arvet av vingårdar som skapar ett enastående panorama. Där vinfältens färger förvandlas från säsong till säsong, i dess olika färgtoner. Detta är ett vindistrikt som är känt världen över. Det är här som spumanti brut produceras. Här i Canelli var det som italienska spumante och Asti spumante uppfanns. Provinsen Asti. tillverkar lätta röda viner och mer fyllig smak redo för åldrande. Det finns även vitt vin och destillerad sprit, framför allt olika typer av Grappa. I denna bördiga jord är det ett rikt antal av grödor som växer. Det finns vit tryffel, röd och gul "quadrato d'Asti eller "Asti square" paprika samt vit, krispig "Kardon", den så kallade "puckelryggtisteln". Asti's viner och karakteristiska produkter ger blandning i smak av lokala rätter, som används i det underfundiga traditionella köket. Dessa inkluderar "carne cruda battuta al coltello" (tunna remsor av rått kött)," tonno di coniglio" (kanin med tonfisksås), "risotto al Barbera" (ris kokas i rött vin),"bagna cauda" (en ansjovis-baserad sås användas som dip till råa och kokta grönsaker), "bollito Reale" (kokt kött), och naturligtvis många söta likörer, särskilt likör smaksatt som Amaretti di Mombaruzzo. Asti provinsen har ett stort antal slott som ex. Carducci skrev om. Det finns slott vid Piea och San Martino Alfieri med sina fantastiska artonhundratalsmässiga bygget. Det finns slott i Castell'Alfero och Montiglio. Den Costigliole's slott var en gång hemvist för Grevinnan av Castiglione, men är nu hemma i en internationell skola italienska matlagning och med kulturkontaktpunkterna Park i Grinzane Cavour Award. Cisterna's slott inrymmer Museo di Arti e Mestieri di un Tempo, ett traditionellt hantverksmuseum som rekonstruerar workshops och aktiviteter som nu är föråldrade.

Provinsen Asti har ett kontinentalt klimat då provinsen ligger nära Medelhavet: dess vintrar är varmare, och somrarna svalare än Turin. Regn faller oftast under vår och höst, under de varmaste månaderna är regn mindre vanligt förekommande. Närservice
Kommunikation
Asti provinshuvudstad: 17 km.
Milano Malpensa flygplats: 135 km.
Milano Linate flygplats: 139 km.
Turin flygplats: 107 km.
Närservice
Calamandrana har ett mindre utbud av service, restauranger, barer, kafé, affärer och snabbköp.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingridienserna i maten inte reste långt innan den kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Calamandrana
Piemonte

Pris:
160 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
220 m2
Tomtarea:
4 610 m2
Ref.nr
CCHTP0868

Dela

Till toppen