Ett rustikt lanthus med annex för totalrenovering till salu i Castel Rocchero

Ett rustikt lanthus med annex för totalrenovering till salu i Castel Rocchero omgiven av frisk luft och fantastisk utsikt. En vacker fastighet med stor potential för att bli ett fantastiskt hem med egen privat pool med utsikt över det fantastiska landskapet omgivet av lyxiga kurorter vingårdar, tryffeljakt och välkända golfbanor. När ni anländer och parkerar er bil kommer ni att inse att den här fastigheten ligger mitt i Castel Roccheros centrum med gångavstånd till byns centrum. Och man kommer också att inse att det är ett renoveringsprojekt som man har framför sig med många möjligheter att skapa sitt eget italienska hem. Ett renoveringsprojekt med erhållet bygglov vilket innebär att man kan börja omedelbart utan att behöva vänta. Castel Rocchero är en vacker gammal stad mitt i Unesco världsarvsområde mellan Genua och Turin med endast 1 timme och 30 minuters bilresa till närmaste flygplats och endast 10 minuters bilresa från vackra gamla städer som Nizza Monferrato och Acqui Terme, känd för sina fantastiska varma källor och vackra spa-resorts. Vi har samarbete med byggare specialiserade på äldre hus för totalentreprenad. Prisindikation för totalentreprenad fås vid kontakt med oss. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
233 m2
Rumsbeskrivning
En rustik villa med många möjligheter. Planerat för en villa i två våningar med en vacker balkong och ett garage med plats för två bilar. En vinkällare med perfekt temperatur för alla berömda viner i området. Från den renoverade interiören kommer man att märka att det finns tjocka väggar med djupa fönster och mycket naturligt ljus som kommer in. Gamla terrakottagolv, antika välvda tak och äkta trädörrar. På gården finns en liten byggnad som man förvandlar till ett pensionat med badrum och en privat terrass. Och framför pensionatet kan man bygga en infinitypool med en fantastisk utsikt över landskapet omgivet av solstolar och vackra terrakottakrukor, kanske med rosa pelargoner. Priset för denna fastighet inkluderar nuvarande byggnader och projektet, men inte kostnaden för aktivering av bygglovet och byggnadsarbetet. Här har man verkligen en fantastisk möjlighet att skapa sin egen italienska dröm.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Typ:
Mark

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castel Rocchero är en ort och kommun i provinsen Asti i regionen Piemonte. Kommunen hade 391 invånare år 2018. Castel Rocchero ligger halvvägs mellan Acqui Terme och Nizza Monferrato, med ett panoramiskt läge med utsikt över de fantastiska Piemontekullarna och Alperna.

Provinsen Asti. Den minsta provinsen i Piemonte. Denna provins är en av de rikaste på sina viner och livsmedel. Det är ett område med böljande kullar som ofta är prydda med byar, slott och klocktorn. Till allt detta kan vi lägga det enorma arvet av vingårdar som skapar ett enastående panorama. Där vinfältens färger förvandlas från säsong till säsong, i dess olika färgtoner. Detta är ett vindistrikt som är känt världen över. Det är här som spumanti brut produceras. Här i Canelli var det som italienska spumante och Asti spumante uppfanns. Provinsen Asti. tillverkar lätta röda viner och mer fyllig smak redo för åldrande. Det finns även vitt vin och destillerad sprit, framför allt olika typer av Grappa. I denna bördiga jord är det ett rikt antal av grödor som växer. Det finns vit tryffel, röd och gul "quadrato d'Asti eller "Asti square" paprika samt vit, krispig "Kardon", den så kallade "puckelryggtisteln". Asti's viner och karakteristiska produkter ger blandning i smak av lokala rätter, som används i det underfundiga traditionella köket. Dessa inkluderar "carne cruda battuta al coltello" (tunna remsor av rått kött)," tonno di coniglio" (kanin med tonfisksås), "risotto al Barbera" (ris kokas i rött vin),"bagna cauda" (en ansjovis-baserad sås användas som dip till råa och kokta grönsaker), "bollito Reale" (kokt kött), och naturligtvis många söta likörer, särskilt likör smaksatt som Amaretti di Mombaruzzo. Asti provinsen har ett stort antal slott som ex. Carducci skrev om. Det finns slott vid Piea och San Martino Alfieri med sina fantastiska artonhundratalsmässiga bygget. Det finns slott i Castell'Alfero och Montiglio. Den Costigliole's slott var en gång hemvist för Grevinnan av Castiglione, men är nu hemma i en internationell skola italienska matlagning och med kulturkontaktpunkterna Park i Grinzane Cavour Award. Cisterna's slott inrymmer Museo di Arti e Mestieri di un Tempo, ett traditionellt hantverksmuseum som rekonstruerar workshops och aktiviteter som nu är föråldrade.

Provinsen Asti har ett kontinentalt klimat då provinsen ligger nära Medelhavet: dess vintrar är varmare, och somrarna svalare än Turin. Regn faller oftast under vår och höst, under de varmaste månaderna är regn mindre vanligt förekommande.
Kommunikation
Nizza Monferrato: 9 km.
Acqui Terme: 8 km.
Milano Malpensa flygplats: 153 km.
Turin flygplats: 105 km.
Nice flygplats: 225 km.
Närservice
Castel Rocchero har ett antal restauranger, apotek, tobaksaffär och några mindre hotell. Nizza Monferrato 9 km bort har alla service, affärer och snabbköp.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingredienserna i maten inte rest långt innan de kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Castel Rocchero
Piemonte

Pris:
160 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
233 m2
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCHTP0740

Dela

Till toppen