En historisk stenbyggnad till salu byggd med den lokala Langhe-stenen

En historisk stenbyggnad till salu byggd med den lokala Langhe-stenen för att kunna återställas till sin tidigare glans. Denna fastighet i Cessole i provisen Asti i efterfrågade regionen Piemonte erbjuder alla karakteristiska detaljer för området och har fantastisk utsikt över vingårdar och omgivande landskap. Fastigheten erbjuder en verkligt fantastisk möjlighet om du letar efter ett restaureringsprojekt med många möjligheter. Framför den fantastiska utsikten finns ett trädgårdsområde med gott om plats för en pool och en ytterligare byggnad som kan förvandlas till ytterligare boende. Huvudbyggnaden är fäst till en annan byggnad åt vänster, och den här fastigheten och byggnaden kan också köpas för att ge er hela fastighetsblocket och ytterligare trädgårdsområde. Cessole är en mycket charmig liten by med postkontor och livsmedelsbutik. Cessole ligger också nära Bubbio, Monastero Bormida och Canelli och bara en timme från den italienska Rivieran på den liguriska kostnaden. Vi har samarbete med byggare specialiserade på stenhus för totalentreprenad, som även hjälper till med er bygglovsansökan, eller om ni vill göra viss renovering själva. Prisindikation för renovering fås vid kontakt med oss. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 8 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans stenhus med annex
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Övrigt
Bygnaden är stor och kan enkelt förvandlas till ett turistboende som erbjuder massor av karakteristiska detaljer för sina gäster som välvda tak, original klinkergolv och mycket mer. En fullständig restaurering behövs men när det är klart kommer detta att vara en verkligt fantastisk historisk egendom.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 000 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
All el behöver göras om, vatten och avlopp finns till huset men behöver kopplas in med nya rördragningar. Avloppsvatten som en tvåkammarbrunn som sedan går ut i kullen nedanför.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cessole är en ort och kommun i provinsen Asti i regionen Piemonte. Kommunen hade 388 invånare år 2018.

Provinsen Asti. Den minsta provinsen i Piemonte. Denna provins är en av de rikaste på sina viner och livsmedel. Det är ett område med böljande kullar som ofta är prydda med byar, slott och klocktorn. Till allt detta kan vi lägga det enorma arvet av vingårdar som skapar ett enastående panorama. Där vinfältens färger förvandlas från säsong till säsong, i dess olika färgtoner. Detta är ett vindistrikt som är känt världen över. Det är här som spumanti brut produceras. Här i Canelli var det som italienska spumante och Asti spumante uppfanns. Provinsen Asti. tillverkar lätta röda viner och mer fyllig smak redo för åldrande. Det finns även vitt vin och destillerad sprit, framför allt olika typer av Grappa. I denna bördiga jord är det ett rikt antal av grödor som växer. Det finns vit tryffel, röd och gul "quadrato d'Asti eller "Asti square" paprika samt vit, krispig "Kardon", den så kallade "puckelryggtisteln". Asti's viner och karakteristiska produkter ger blandning i smak av lokala rätter, som används i det underfundiga traditionella köket. Dessa inkluderar "carne cruda battuta al coltello" (tunna remsor av rått kött)," tonno di coniglio" (kanin med tonfisksås), "risotto al Barbera" (ris kokas i rött vin),"bagna cauda" (en ansjovis-baserad sås användas som dip till råa och kokta grönsaker), "bollito Reale" (kokt kött), och naturligtvis många söta likörer, särskilt likör smaksatt som Amaretti di Mombaruzzo. Asti provinsen har ett stort antal slott som ex. Carducci skrev om. Det finns slott vid Piea och San Martino Alfieri med sina fantastiska artonhundratalsmässiga bygget. Det finns slott i Castell'Alfero och Montiglio. Den Costigliole's slott var en gång hemvist för Grevinnan av Castiglione, men är nu hemma i en internationell skola italienska matlagning och med kulturkontaktpunkterna Park i Grinzane Cavour Award. Cisterna's slott inrymmer Museo di Arti e Mestieri di un Tempo, ett traditionellt hantverksmuseum som rekonstruerar workshops och aktiviteter som nu är föråldrade.

Provinsen Asti har ett kontinentalt klimat då provinsen ligger nära Medelhavet: dess vintrar är varmare, och somrarna svalare än Turin. Regn faller oftast under vår och höst, under de varmaste månaderna är regn mindre vanligt förekommande.
Kommunikation
Asti:39 km.
Milano Malpensa flygplats:176 km.
Turin flygplats: 120 km.
Närservice
Cessole har restauranger, bar, affär och snabbköp.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingredienserna i maten inte rest långt innan de kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Cessole
Piemonte

Pris:
95 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
2 000 m2
Ref.nr
CCHTP0681

Dela

Till toppen