Rustikt större lanthus med egen vingård till salu utanför Nizza Monferrato

Rustikt större lanthus med egen vingård till salu utanför Nizza Monferrato. En fastighet där man inte lämnat något åt slumpen. Renoverad med respekt för de ursprungliga detaljerna och toppad med egen vingård och stor pool och stor solterrass. Detta stora lanthus om cirka 650 m2 bostadsyta, var ursprungligen ett bondgård som byggdes under andra hälften av 1800-talet och har restaurerats under de senaste femtio åren, samtidigt som man bibehållit de ursprungliga detaljerna som är typiska för områdets större lanthus. Den första omstruktureringen genomfördes på 1970-talet, medan stall, ladugård, veranda, terrass, vind och pool har gjorts mellan åren 2001 till 2008. Denna fastighet är själva kärnan i vingårdsområdet i Piemonte med sin charm, originaldetaljer, utsikt och vingård. Husets storlek och marken erbjuder många möjligheter. Tomten är om totalt cirka 13 000 m2 och inkluderar en vingård om 5 000 m2. Läget på fastighetern är mycket bra med stor integritet, men likväl nära Nizza Monferrato och andra byar som Canelli, Acqui Terme, Alba och Barolo. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa vingård i Piemonte. Vi har ett stort utbud av vingårdar, hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
14 rum varav 10 sovrum
Boarea:
650 m2
Rumsbeskrivning
Huset är uppdelad i två vardagsrum i huvuddelen och en ytterligare separat lägenhet på baksidan av huset. Huset kan därför enkelt förvandlas till en hyresverksamhet. Det finns 14 rum, 5 badrum, 3 kök och gott om förråd. Det finns också en vinkällare med välvt tegeltak. Det finns också en ytterligare stor byggnad (nyligen byggd) nedanför huvudbyggnaden, som kan göras om till ytterligare bostadsyta.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
1880
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 13 000 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Tomtbeskrivning
Tomten är om totalt cirka 13 000 m2 och inkluderar en vingård om 5 000 m2.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nizza Monferrato är en ort och kommun i provinsen Asti i regionen Piemonte i Italien. Kommunen hade 10 290 invånare år 2018.

Provinsen Asti. Den minsta provinsen i Piemonte. Denna provins är en av de rikaste på sina viner och livsmedel. Det är ett område med böljande kullar som ofta är prydda med byar, slott och klocktorn. Till allt detta kan vi lägga det enorma arvet av vingårdar som skapar ett enastående panorama. Där vinfältens färger förvandlas från säsong till säsong, i dess olika färgtoner. Detta är ett vindistrikt som är känt världen över. Det är här som spumanti brut produceras. Här i Canelli var det som italienska spumante och Asti spumante uppfanns. Provinsen Asti. tillverkar lätta röda viner och mer fyllig smak redo för åldrande. Det finns även vitt vin och destillerad sprit, framför allt olika typer av Grappa. I denna bördiga jord är det ett rikt antal av grödor som växer. Det finns vit tryffel, röd och gul "quadrato d'Asti eller "Asti square" paprika samt vit, krispig "Kardon", den så kallade "puckelryggtisteln". Asti's viner och karakteristiska produkter ger blandning i smak av lokala rätter, som används i det underfundiga traditionella köket. Dessa inkluderar "carne cruda battuta al coltello" (tunna remsor av rått kött)," tonno di coniglio" (kanin med tonfisksås), "risotto al Barbera" (ris kokas i rött vin),"bagna cauda" (en ansjovis-baserad sås användas som dip till råa och kokta grönsaker), "bollito Reale" (kokt kött), och naturligtvis många söta likörer, särskilt likör smaksatt som Amaretti di Mombaruzzo. Asti provinsen har ett stort antal slott som ex. Carducci skrev om. Det finns slott vid Piea och San Martino Alfieri med sina fantastiska artonhundratalsmässiga bygget. Det finns slott i Castell'Alfero och Montiglio. Den Costigliole's slott var en gång hemvist för Grevinnan av Castiglione, men är nu hemma i en internationell skola italienska matlagning och med kulturkontaktpunkterna Park i Grinzane Cavour Award. Cisterna's slott inrymmer Museo di Arti e Mestieri di un Tempo, ett traditionellt hantverksmuseum som rekonstruerar workshops och aktiviteter som nu är föråldrade.

Provinsen Asti har ett kontinentalt klimat då provinsen ligger nära Medelhavet: dess vintrar är varmare, och somrarna svalare än Turin. Regn faller oftast under vår och höst, under de varmaste månaderna är regn mindre vanligt förekommande.
Kommunikation
Nizza Monferrato: 2 km.
Acqui Terme: 8 km.
Milano Malpensa flygplats: 152 km.
Turin flygplats: 107 km.
Nice flygplats: 255 km.
Närservice
Nizza Monferrato 1 km bort har alla service, affärer och snabbköp.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingredienserna i maten inte rest långt innan de kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Nizza Monferrato
Piemonte

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
14
Boarea:
650 m2
Tomtarea:
13 000 m2
Ref.nr
CCHTP0595

Dela

Till toppen