Fastighet med bra hyresintäkter från restaurang och barverksamhet

Smörgåsbaren består av en mindre lokal och stor terrass i markplan. Restaurangen har försäljning av mat i form av buffet och självservice, terrass med 100 sittplatser och matsal med 80 platser på övre våningen och toaletter på övre våningen, kök och lager i markplan. Hela byggnaden är om ca 450 m2. 200 m bort finns ett lägenhetskomplex om ca 60 m2 lokal med kök, badrum och sängar som används som viloplats för personalen och som lager.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källarplan och annex
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Smörgåsbaren består av en mindre lokal och stor terrass i markplan.
Restaurangen har försäljning av mat i form av buffet och självservice, terrass med 100 sittplatser och matsal med 80 platser på övre våningen och toaletter på övre våningen, kök och lager i markplan. Hela byggnaden är om ca 450 m2. 200 m bort finns ett lägenhetskomplex om ca 60 m2 lokal med kök, badrum och sängar som används som viloplats för personalen och som lager.

Övriga byggnader

Smörgåsbaren har ett hyreskontrakt som går ut 2019-09-30 och de betalar en hyra på ca 32 000 Euro/år.

Restaurangen har ett hyreskontrakt som avslutas i samband med eventuell försäljning. Aktuell hyra ca 41 000 Euro/ år.

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning
Fastigheten befinner sig i skidsystemet Vialattea, se på www.vialattea.it, i Sestriere Borgata, med tre fyrsitsiga stolliftar som startar på 10 - 30 meters avstånd från fastigheten och ytterligare en stolslift 250 meter bort.

Tre av Sestrieres viktiga pister avslutar i Borgata, nr 3 och nr 9, OS backen för herrarnas störtlopp och SuperG för Torino 2006 och den nya pisten från Sauze d´Oulx till Sestriere Borgata.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Kommunikation
Sestriere Borgata är 3 km bilväg från Sestriere centrum och endast cirka 1 km skidväg, parkeringen är 200 meter från restaurangen.
Övrigt
Historia.
De nuvarande ägarna köpte rörelsen som avser restaurangen år 1996 och hade som första säsongen Alpina VM i Sestriere år 1997. Under VM-perioden hyrdes restaurangen ut till Slovakia House.

År 1998 köpte de nuvarande ägarna hela fastigheten från Vialattea Spa som då ägde hela liftsystemet. Samma år byggdes restaurangens entré, samt terrassen och baren byggdes om och all inredning samt fönster och dörrar byttes ut.

År 2005 köptes lokalen i närliggande lägenhets komplex.

År 2006 var det OS i Torino och restaurangen befann sig i tävlingsområdet igen och var uthyrd till OS-organisationen i 2 månader.

År 2007 flyttade en av ägarna till Sverige och den andra blev ensam ägare av restaurangrörelsen.

År 2011 total enoverades restaurangen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Övrig bostad

Borgata di Sestriere
Piemonte

Pris:
1 295 000 EUR
Boarea:
400 m2
Biarea:
50 m2
Ref.nr
CCHITA242

Dela

Till toppen