Nyproducerad 3-rumslägenhet till salu i Limone

Nyproducerad 3-rumslägenhet till salu i Limone i provinsen Cuneo i regionen Piemonte. Med en fantastisk utsikt över Olimpica-skidbacken i en riktning och på sidan av ett vackert berg i den andra, kan du njuta av de stora terrasserna som värms upp av solen från tidigt på morgonen. Allt kommer komplett med gym, bastu och ett utrymme utrustat för inomhusgolf. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Piemonte. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum, kök, två sovrum, ett badrum och två terrasser. Garage. Gemensamma faciliteter som gym och bastu.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 3, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Limone är en vintersportort och kommun i provinsen Cuneo i regionen Piemonte. Kommunen hade 1 457 invånare år 2018. Under 1980-talet kördes ofta deltävlingar vid världscupen i alpin skidåkning här. Även deltävlingar vid världscupen i snowboard har avgjorts här många gånger.

Skidområdet Limone, i området Colle of Tenda, är tillgängligt från tre olika orter: Limone Piemonte, Limonetto och Quota 1400. Den alpina skidåkningen sträcker sig från 1 050 meter till 2 100 meter. Många av backarna har snötillverkningssystem så att man kan åka skidor även under vintrar med lite regn. Skidbackarna har olika svårighetsgrader som göra att Limone passar både nybörjare och erfarna skidåkare. Det finns många färdvägar och utflykter för älskare av off-ski, beskrivna i publikationer som finns tillgängliga i tidningskiosker och tobaksaffärer i Limone. Med nya liftar, dår många nya liftar tillkom under vinter-OS i Turin år 2006 och den stora tillströmingen av skidåkare gör att Limone erbjudander bra välskötta skidbackar i ett autentiskt "skidparadis" i alpregionen Piemonte.
Närservice
Limone har alla service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingredienserna i maten inte rest långt innan de kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Limone
Piemonte

Pris:
348 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHTP0800

Dela

Till toppen