Rustikt mindre parhus till salu i efterfrågade Valdieri

Rustikt mindre parhus till salu i efterfrågade Valdieri med de italienska alpernas hisnande skönhet precis utanför dörren. Det finns få platser i världen som är så förvånansvärt vackra som Valdieri, i provinsen Cueno i Piemonte. Detta lugna hörn av de italienska alperna är ett idylliskt kluster av snötäckta toppar, kristallklara sjöar och vildblommiga ängar. Bland detta fantastiska landskap bor en mängd otroliga vilda djur, från skarpa berggetter till sällsynta bergsvargar. Detta vackra hus byggd i traditionell stil, har precis kommit ut på marknaden. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
50 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa bestående av entré in till vardagsrummet, matsal, kök att installera, två sovrum och ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 60 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Valdieri är en ort och kommun i provinsen Cuneo i regionen Piemonte. Kommunen hade 910 invånare år 2018.

Med fantastiska soliga somrar och skarpa, festliga vintrar är det inte konstigt att Valdieri blir en av de mest fashionabla platserna i de italienska Alperna. Med några av områdets bästa möjligheterna för skidåkning på vintern och vandring på sommaren är Valdieri ett paradis för er som älskar natur. Men om er idé om den perfekta tillflyktsorten är lite mer avkopplande, dyker upp ett antal naturliga termiska spa och boutiquehotell i staden och i det omgivande området. Tillsammans med den fantastiska flora och fauna, gör dessa lyxiga förutsättningar denna del av Piemonte till den perfekta blandningen av en robust skönhetsplats och elegant tillflyktsort.

Provinsen Cuneo sträcker sig till Piemonts sydvästra spets och gränsar mot Frankrike i väster och mot Ligurien i söder. Alperna, med Monvisomassivet och kullarna i Langhe, Roero och Monferrato, täcker större delen av provinsen, medan i mitten ligger det en vidsträckt slätt som korsas av floderna Po och Tanaro. De vackra landskapen erbjuder ett stort utbud av dalar med frodig vegetation, kullar med lappverk av vingårdar som bryts upp av slott och naturreservat med unik skönhet.

Naturparken Maritime Alps har högt belägna sjöar som speglar de omgivande topparna med oförglömlig utsikt. Parco Fluviale Gesso-Stura och Parco Fluviale del Po Tratto Cuneese har vardera sin naturliga skönhet och omfattar unika landmärken, som Rio Martino Cave med dess spektakulära vattenfall.

Förutom sin naturliga skönhet erbjuder området många andra attraktioner. Dess positioner gjorde det till en viktig kontaktpunkt mellan folk och kulturer. De viktigaste vägarna för medeltida pilgrimsfärd gick över Via San Giacomos och Via Francigena. Viktiga familjer har kämpat för dess kontroll genom tiderna. Dess konstnärliga och kulturella arv vittnar om århundraden av historia: slott och torn som har blivit en integrerad del av landskapet, villor och prinsbostäder och underbara kloster, som Staffarda.

I Cuneos omgivningar har olika städer en mängd historiska och konstnärliga verk, som städerna Alba, Fossano, Mondovì och Saluzzo, en av de mest fascinerande städerna i Piemonte. Området är också hem för några av de bästa italienska vinerna och har berikats av kulturella influenser, religiösa, gastronomiska och folkloristiska traditioner, som gör provinsen till den perfekta platsen för ett boende full av kultur och charm.
Närservice
Valdieri har restauranger, bar, kafé och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Valdieri
Piemonte

Pris:
125 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
50 m2
Tomtarea:
60 m2
Ref.nr
CCHTP0725

Dela

Till toppen