Aktiv uthyrningsverksamhet med pool och magisk utsikt till salu utanför Moasco

Aktiv uthyrningsverksamhet med pool och magisk utsikt till salu utanför Moasco. En fantastisk rustik och restaurerad huvudbyggnad med annex i ett lugnt läge mitt bland vingårdarna i Piemonte. Denna fastighet erbjuder charmiga originaldetaljer i huvudbyggnaden, som välvda tegeltak, stor vinkällare och utsikt över vingårdens landskap. Tomten är om cirka 20 000 m2 med tillhörande jordbruksmark och charmiga områden för uteservering och poolen är redan på plats. Det finns också ett litet stall och man kan lätt anlägga en tennisbana. En perfekt fastighet om du vill ta över ett etablerat uthyrningsföretag eller letar efter en stor fastighet nedsänkt bland vingårdarna. Platsen är mycket bra med närhet till Moasca, Nizza Monferrato, Canelli och Asti med all service, vinbarer, restauranger och mycket mer. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
11 rum varav 7 sovrum
Boarea:
600 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av restaurang, kök, förråd, tvättstuga, reception; 2 lägenheter och 5 uthyrningsrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 20 000 m2
Typ:
Trädgård, mark, pool och terrasser

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Moasca är en ort och kommun i provinsen Asti i regionen Piemonte. Kommunen hade 511 invånare år 2018.

Provinsen Alessandria ligger i den yttre sydöstra delen av Piemonte, som länge har varit av strategisk betydelse för sina förbindelser med Lombardiet och Ligurien. Topografin består huvudsakligen av kullar och dalar som korsas av floder, medan södra Alessandrioa domineras av de liguriska Apenninbergen. En mångfald av landskap kan upptäckas i detta land: Monferratokullarna, täckta av vinrankor och rik på färg, okontaminerad natur och täta skogar av kastanj, ek och bok. Många reservat skyddar provinsens varierade miljö: "Parco Fluviale del Po Tratto Vercellese-Alessandrino", hem för många fågelkolonier; "Torrente Orba" naturreservat; och naturparken "Capanne di Marcarolo", där alpfloran blomstrar tillsammans med medelhavsskrubben.

Området är också en naturlig plats för vinproduktion och har ett viktigt kulturarv, från romerska kvarlevor till de imponerande ruinerna av slott prickade runt landsbygden. Ovada, Acqui Terme, Casale Monferrato och Gavi är städer rika på historia och konst, med monument från många olika epoker. Många andra skatter gör varje besök här speciellt och unikt: från spaet i Acqui Terme till guldsmedarna i Valenza, nu internationellt känt.
Närservice
Moasca har några restauranger och barer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Moasca
Piemonte

Pris:
480 000 EUR
Antal rum:
11
Boarea:
600 m2
Tomtarea:
20 000 m2
Ref.nr
CCHTP0622

Dela

Till toppen