Ett vackert före detta B&B med pool och stall till salu vid Ponti

Ett vackert före detta B&B med pool och stall till salu vid Ponti. Beläget vid Ponti med utsikt över de vackra kullarna i Piemonte med ett kort avstånd till Acqui Terme. På en topp av en kulle mellan de lila lavendelfälten ligger denna eleganta och lyxigt restaurerade lantgård som har använts som ett B&B och producent av eterisk lavendelolja. Innan man kommer in till denna fastighet finner man det lyxiga pensionatet med en stor terrass och med en vacker panoramautsikt varifrån man ser huvudbyggnaden i horisonten. Huvudbyggnaden har använts för att vara värd för stora evenemang som vackra bröllop och det innehåller många välrenoverade rum och två lägenheter. Huset har en fridfull trädgård och en stor terrass och med en fantastisk trädgård och pool att bara promenera runt i. Varför inte ta en god drink vid den perfekt belägna poolen och bara titta över Piemontes horisont. Denna vackra plats ligger vid kullarna i Ponti endast 1,5 timmes bilresa till Genova och mindre än 30 minuters bilresa till Medelhavet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 7 sovrum
Boarea
370 m2
Rumsbeskrivning
Fäst till huvudbyggnaden finns två pensionat med egen ingång och stora vardagsrum. Och huset själv är uppdelat i två delar med en fantastisk veranda däremellan. Huvuddelen har en stor salong med stora fönster och glasdörrar och en matsal med en fantastisk öppen spis. Det finns också ett vackert gammalt kök och en tvättstuga med eget bad och entré och en våning upp fins två balkonger och fler sovrum, alla med privata badrum.

Den andra delen av huset har ytterligare två gästlägenheter med vardagsrum, kök, sovrum och återigen med egna privata badrum. Här finns också två gamla källare med vackra välvda antika tak perfekt för vinälskare och ett stort lagringsutrymme som innehåller alla viktiga tekniska delar.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus med annex och stall
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övriga byggnader

Nära huvudbyggnaden och finns ett härligt stall med plats för 6 hästar och en vacker paddock omgiven av mycket mark, som är också en del av fastigheten.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 30000 m2
Typ: Trädgård, mark pool och terrasser
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Ponti är en ort och kommun i provinsen Alessandria i regionen Piemonte. Kommunen hade 568 invånare år 2018.

Provinsen Alessandria ligger i den yttre sydöstra delen av Piemonte, som länge har varit av strategisk betydelse för sina förbindelser med Lombardiet och Ligurien. Topografin består huvudsakligen av kullar och dalar som korsas av floder, medan södra Alessandrioa domineras av de liguriska Apenninbergen. En mångfald av landskap kan upptäckas i detta land: Monferratokullarna, täckta av vinrankor och rik på färg, okontaminerad natur och täta skogar av kastanj, ek och bok. Många reservat skyddar provinsens varierade miljö: "Parco Fluviale del Po Tratto Vercellese-Alessandrino", hem för många fågelkolonier; "Torrente Orba" naturreservat; och naturparken "Capanne di Marcarolo", där alpfloran blomstrar tillsammans med medelhavsskrubben.

Området är också en naturlig plats för vinproduktion och har ett viktigt kulturarv, från romerska kvarlevor till de imponerande ruinerna av slott prickade runt landsbygden. Ovada, Acqui Terme, Casale Monferrato och Gavi är städer rika på historia och konst, med monument från många olika epoker. Många andra skatter gör varje besök här speciellt och unikt: från spaet i Acqui Terme till guldsmedarna i Valenza, nu internationellt känt.
Närservice
Ponti har några restauranger, bar och mindre livsmedelsaffär.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Ponti
Piemonte

Pris:
450 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
370 m2
Tomtarea:
30000 m2
Ref.nr
CCHTP0743

Dela

Till toppen