Rustikt renoverat stenhus med pool till salu i byn Somano

Rustikt renoverat stenhus med pool till salu i byn Somano, känd för sina kastanjeträd. En fastighet med pool I hjärtat av Alta Langa, erbjuder vi till salu ett rustikt stenhus med pool. När ni letar efter fastigheter till salu i Italien bör ni beakta denna fantastiska fastighet som har fantastisk utsikt och är den perfekta platsen att njuta av ett avslappnat liv i solen. Ni kommer att bli förvånade över detta underbara rustika stenhus, som är rymligt och erbjuder er gott om plats att bo på. Om ni letar efter fastigheter till salu i Piemonte med massor av traditionell charm har ni funnit rätt fastighet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
150 m2
Rumsbeskrivning
När man kommer in i huset kommer man in till ett vackert vardagsrum som har unika funktioner som valv, som erbjuder en mysig fristad med sittplatser. Huset har ett stort fullt utrustat kök, som erbjuder moderna matlagningsmöjligheter som fortfarande smälter in i resten av den traditionella rustika interiören. Det finns gott om plats för ett stort bord och stolar. Ett badrum i rustik stil finns också på bottenvåningen. Uppför trätrapporna kommer man upp till övervåningen mded tre vackra sovrum med charmiga fönster som ger rummen gott om ljus. Det finns också ett fantastiskt badrum med dubbla handfat.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
En av anledningarna till att den här fastigheten har allt när det gäller en fastighet i Piemonte och Italien beror på utomhusområdet. Med underbar utsikt över landsbygden kommer man aldrig att vilja gå in. Fastigheten har också en pool som man kan njuta av under vår- och sommarmånaderna. Man kan koppla av i poolen medan man tar in det vackra området. Omgiven av underbara träd, kommer man fortfarande att kunna njuta av avskildhet i sitt nya hem.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Somano är en ort och kommun i provinsen Cuneo i regionen Piemonte. Kommunen hade 326 invånare år 2018.

Provinsen Cuneo sträcker sig till Piemonts sydvästra spets och gränsar mot Frankrike i väster och mot Ligurien i söder. Alperna, med Monvisomassivet och kullarna i Langhe, Roero och Monferrato, täcker större delen av provinsen, medan i mitten ligger det en vidsträckt slätt som korsas av floderna Po och Tanaro. De vackra landskapen erbjuder ett stort utbud av dalar med frodig vegetation, kullar med lappverk av vingårdar som bryts upp av slott och naturreservat med unik skönhet.

Naturparken Maritime Alps har högt belägna sjöar som speglar de omgivande topparna med oförglömlig utsikt. Parco Fluviale Gesso-Stura och Parco Fluviale del Po Tratto Cuneese har vardera sin naturliga skönhet och omfattar unika landmärken, som Rio Martino Cave med dess spektakulära vattenfall.

Förutom sin naturliga skönhet erbjuder området många andra attraktioner. Dess positioner gjorde det till en viktig kontaktpunkt mellan folk och kulturer. De viktigaste vägarna för medeltida pilgrimsfärd gick över Via San Giacomos och Via Francigena. Viktiga familjer har kämpat för dess kontroll genom tiderna. Dess konstnärliga och kulturella arv vittnar om århundraden av historia: slott och torn som har blivit en integrerad del av landskapet, villor och prinsbostäder och underbara kloster, som Staffarda.

I Cuneos omgivningar har olika städer en mängd historiska och konstnärliga verk, som städerna Alba, Fossano, Mondovì och Saluzzo, en av de mest fascinerande städerna i Piemonte. Området är också hem för några av de bästa italienska vinerna och har berikats av kulturella influenser, religiösa, gastronomiska och folkloristiska traditioner, som gör provinsen till den perfekta platsen för ett boende full av kultur och charm.
Närservice
Somano har en liten livsmedelsaffär och restaurang.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Somano
Piemonte

Pris:
375 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCHTP0733

Dela

Till toppen