Nybyggd poolvilla till salu i Cingoli

Nybyggd poolvilla till salu i Cingoli. Villa Cingoli är ett vackert nybyggt enfamiljshus, men det ser ut som ett traditionellt hus med trädgård och pool, i perfekt harmoni med den omgivande landsbygdsmiljön. Villan ligger i ett privat område, med panoramautsikt i byn Cingoli, en by ansedd bland de vackraste i regionen Marche, längs vägen som leder till staden San Severino Marche. Vacker och välskött trädgård om cirka 4 400 m2. Huset är perfekt att bo själv i eller att ha som B&B. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
312 m2
Rumsbeskrivning
2-plans villa bestående av hall, vardagsrum med matplats, kök, tre sovrum och två badrum. Vind som går att inreda till ytterligare rum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 400 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Tomtbeskrivning
Terrasser, trädgård med pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cingoli (Cingulum under Romerska republiken) är en stad och kommun i provinsen Macerata i Marche i Italien. Cingoli hade år 2004 cirka 10 600 invånare. Cingoli gränsar till kommunerna Apiro, Appignano, Filottrano, Jesi, San Severino Marche, Staffolo och Treia.

Grundandet av staden skall ha skett av Titus Labienus, en av Caesars generaler under dennes fälttåg till Gallien

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Närservice
I Cingoli finns all tänkbar service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Cingoli
Marche

Pris:
450 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
312 m2
Tomtarea:
4 400 m2
Ref.nr
CCHIM0180

Dela

Till toppen