Lanthus i behov av renovering i Maiolati Spontini, Anconaprovinsen

Äldre lanthus på 265 m2 i behov av renovering. 3000 kvm mark hör till fastigheten. Huset är beläget på en kulle och har en vacker utsikt över omgivningen. 15 minuters bilfärd till staden Jesi. Cirka 30 minuters bilfärd till flygplatsen i Ancona. Endast 30 km till havet. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Vedeldning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Övrigt
Äldre lanthus på 265 m2 i behov av renovering. 3000 kvm mark hör till fastigheten. Huset är beläget på en kulle och har en vacker utsikt över omgivningen. 15 minuters bilfärd till staden Jesi. Cirka 30 minuters bilfärd till flygplatsen i Ancona. Endast 30 km till havet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 000 m2
Typ:
Mark

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Maiolati Spontini är en kommun och by i provinsen Ancona i den italienska regionen Marche, som ligger cirka 35 kilometer sydväst om Ancona. Orten är födelseplats för musikern Gaspare Spontini, vars namn har sammanfogats med kommunens forntida namn Maiolati.

Maiolati Spontini gränsar till följande kommuner: Belvedere Ostrense, Castelbellino, Castelplanio, Cupramontana, Jesi, Monte Roberto, Rosora och San Marcello.

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
1,5 km till byn Maiolati Spontini med alla faciliteter.
17 km till Jesi.
35 km till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Maiolati Spontini
Marche

Pris:
105 000 EUR
Boarea:
265 m2
Tomtarea:
3 000 m2
Ref.nr
CCHIBMC76

Dela

Till toppen