Charmig nyrenoverad 3-rumslägenhet i Serra de' Conti

Charmig nyrenoverad 3-rumslägenhet i byhus i Serra de' Conti i den medeltida byns historiska centrum med ett vackert slott och alla nödvändiga tjänster för det dagliga livet (stormarknader, butiker av lokala produkter, bank, postkontor, sjukhus). Till Ancona flygplats 40 km, till staden Jesi 22 km. Lägenheten är helt nyrenoverad (naturmaterial för målning av väggar och balkar) och stilfullt inredd. 92 m2 lägenhet + 28 m2. Det finns en källare för tvätt och lager. Första våningen består av 2 sovrum, badrum och tvättstuga. Andra våningen representeras av stort vardagsrum/matplats, kök och badrum. Kontakta oss om ni är intresserade av att köpa hus eller lägenhet i Le Marche. Vi har många hus och lägenheter i hela Italien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea + Biarea
92 m2 + 28 m2
Rumsbeskrivning
Första våningen består av 2 sovrum, badrum och tvättstuga. Andra våningen representeras av stort vardagsrum och matsal, kök och badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Charmig nyrenoverad 3-rumslägenhet i byhus i Serra de' Conti i den medeltida byns historiska centrum med ett vackert slott och alla nödvändiga tjänster för det dagliga livet (stormarknader, butiker av lokala produkter, bank, postkontor, sjukhus). Till Ancona flygplats 40 km, till staden Jesi 22 km. Lägenheten är helt nyrenoverad (naturmaterial för målning av väggar och balkar) och stilfullt inredd. 92 m2 lägenhet + 28 m2. Det finns en källare för tvätt och lager. Första våningen består av 2 sovrum, badrum och tvättstuga. Andra våningen representeras av stort vardagsrum/matplats, kök och badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Eventuell samfällighetsavgift på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Serra de Conti är en kommun i provinsen Ancona i den italienska regionen Marche, som ligger ca. 40 kilometer väster om Ancona.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Serra de' Conti
Marche

Pris:
125 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
92 m2
Biarea:
28 m2
Ref.nr
CCHIBMF08

Dela

Till toppen