Ett Townhouse i 3 plan i Monte Roberto, en medeltida stad

Ett Townhouse i 3 plan med källare i Monte Roberto, som är en medeltida mindre stad i provinsen Ancona i Marche. Källarplan behöver renoveras. Efter renoveringen kan det bli en gästlägenhet med egen ingång. Ett hus med en dominerande position på en av de gröna kullarna med panoramautsikt. Huset ligger vid det historiska palatset i hjärtat av den förtrollande medeltida staden som erbjuder all service, som behövs för det dagliga livet. Ca. 10 km till Jesi och ca. 20 minuter till Anconas flygplats. Bra pris. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 till 6 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Källarplan: tvättstuga, 2 förråd. Bottenvåningen: Entré, ett kök, vardagsrum, skafferi. Andra våningen: Två sovrum, ett badrum, skafferi, toalett. Tredje våningen: Två sovrum (varav ett sovrum med balkong).
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan med källarplan.
Uppvärmning
Gas
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Ett Townhouse i 3 plan med källare i Monte Roberto, som är en medeltida mindre stad i provinsen Ancona i Marche. Källarplan, behöver renoveras. Efter renoveringen kan det bli en gästlägenhet med egen ingång. Ett hus med en dominerande position på en av de gröna kullarna med panoramautsikt. Huset ligger vid det historiska palatset i hjärtat av den förtrollande medeltida staden som erbjuder all service, som behövs för det dagliga livet. Ca. 10 km till Jesi och ca. 20 minuter till Anconas flygplats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 120 m2
Typ:
Byggnadsyta och innergård

Tomtbeskrivning
Privat innergård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monte Roberto är en kommun och medeltida mindre stad i provinsen Ancona i regionen Marche, belägen cirka 35 kilometer sydväst om Ancona. Den 31 december år 2004 hadeMonte Roberto en befolkning på 2 637 invånare. Area om 13,5 km2.

Monte Roberto gränsar till följande kommuner: Castelbellino, Cupramontana, Jesi, Maiolati Spontini och San Paolo di Jesi.

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
10 km till Jesi.
20 minuter med bil till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Monte Roberto
Marche

Pris:
142 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
120 m2
Ref.nr
CCHIBMA78

Dela

Till toppen