Stort, mycket vackert hus med torn beläget i Cingoli

Stort vackert hus med torn i provinsen Macerta i Marche bestående av: vardagsrum med öppen spis, matsal med vedspis och öppen spis, skafferi, kök med skafferi, vardagsrum med TV, toalett, tvättstuga samt studio. Andra våningen: badrum, 2 sovrum, dubbelrum med utgång till terrassen, omklädningsrum och en mezzanin med dusch och en jacuzzi. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 2 sovrum
Boarea
280 m2
Rumsbeskrivning
Stort hus bestående av: Entré, vardagsrum med öppen spis, matsal med vedspis och öppen spis, skafferi, kök med skafferi, vardagsrum med TV, toalett, tvättstuga samt studio. Andra våningen: badrum, 2 sovrum, dubbelrum med utgång till terrassen, omklädningsrum och en mezzanin med dusch och en jacuzzi
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Stort vackert hus med torn i provinsen Macerta i Marche bestående av: vardagsrum med öppen spis, matsal med vedspis och öppen spis, skafferi, kök med skafferi, vardagsrum med TV, toalett, tvättstuga samt studio. Andra våningen: badrum, 2 sovrum, dubbelrum med utgång till terrassen, omklädningsrum och en mezzanin med dusch och en jacuzzi.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3013 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Trädgård samt mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp samt brunn.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cingoli (Cingulum under Romerska republiken) är en stad och kommun i provinsen Macerata i Marche i Italien. Cingoli hade år 2004 cirka 10 600 invånare. Cingoli gränsar till kommunerna Apiro, Appignano, Filottrano, Jesi, San Severino Marche, Staffolo och Treia.

Grundandet av staden skall ha skett av Titus Labienus, en av Caesars generaler under dennes fälttåg till Gallien

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
25 km till Jesi.
36 km till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cingoli
Marche

Pris:
900 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
280 m2
Tomtarea:
3013 m2
Ref.nr
CCHIBMD08

Dela

Till toppen