2-plans lanthus med pool ochendast 5 minuter med bil till Cartoceto

2-plans lanthus med stor pool och endast 5 minuter med bil till den medeltida byn Cartoceto i provinsen Pesaro e Urbino i Marche. Med ett vackert läge med en underbar panoramautsikt över de böljande kullarna. Cartoceto har al service. 15 minuter med bil till Fano. Det tar ungefär 50 minuter att köra till den internationella flygplatsen i Ancona och Rimini flygplats. Avstånd till havet är 15 km. Ett fullt restaurerad på traditionellt sätt, lämplig för bostadsbruk eller som B & B. Total boarea om 250 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
250 m2 + 76 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Entré och hall, vardagsrum med öppen spis, ett litet sovrum, två badrum, fullt utrustat kök, förråd, pannrum med tvättstuga, lusthus.

Övre våningen: Två badrum, sovrum med mezzanin, sovrum med dressing-room, ett litet sovrum med mezzanin, två sovrum och en övre terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Pentry
Två små pentry till vardera nedre sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med garage och källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans lanthus med stor pool och endast 5 minuter med bil till den medeltida byn Cartoceto i provinsen Pesaro e Urbino i Marche. Med ett vackert läge med en underbar panoramautsikt över de böljande kullarna. Cartoceto har al service. 15 minuter med bil till Fano. Det tar ungefär 50 minuter att köra till den internationella flygplatsen i Ancona och Rimini flygplats. Avstånd till havet är 15 km. Ett fullt restaurerad på traditionellt sätt, lämplig för bostadsbruk eller som B & B. Total boarea om 250 m2.

Övriga byggnader

Två uthus om 36 m2 och 40 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6000 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Tomt om 6 000 m2 med anlagd och inhägnad trädgård, olivlundar och stor pool med solterrass.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank. Automatisk bevattensystem i trädgården, el, värme gas (LPG) + 2 pelletskaminer eldstäder, centraldammsugarsystem, larmsystem, myggnät på alla fönster
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
15 km till havet och stranden.
20 km till Fano.
60 km till Ancona internationella flygplats och Rimini flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cartoceto
Marche

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
250 m2
Biarea:
76 m2
Tomtarea:
6000 m2
Ref.nr
CCHIBMC62

Dela

Till toppen