2-plans lanthus 4 km till den medeltida staden Orciano di Pesaro

2-plans lanthus 4 km till den medeltida staden Orciano di Pesaro i provinsen Pesaro e Urbino i Marche. Absolut lugnt och avskilt läge, underbar utsikt över de rullande bergen i Marche. Orciano di Pesaro har all service. 20 km till Fano och ca. 40 km från flygplatserna i Rimini och Ancona. 15 minuters bilresa till havet och stränderna. Helt restaurerat lanthus med gamla tegelstenar och traditionella material. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
235 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Källarplan: Garage och källare med förråd.

Bottenvåningen: Entré och hall, badrum med dusch, stort vardagsrum med matsal och kök, två stora sovrum med vardera badrum och pentry, samt var och en med egen access till verandan, arbetsrum och tvättstuga.

Övre våningen: Två sovrum (ett av sovrummen används för närvarande som arbetsrum), ett bibliotek och ett stort badrum med badkar och dusch.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Pentry
Två små pentry till vardera nedre sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med garage och källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans lanthus 4 km till den medeltida staden Orciano di Pesaro i provinsen Pesaro e Urbino i Marche. Absolut lugnt och avskilt läge, underbar utsikt över de rullande bergen i Marche. Orciano di Pesaro har all service. 20 km till Fano och ca. 40 km från flygplatserna i Rimini och Ancona. 15 minuters bilresa till havet och stränderna. Helt restaurerat lanthus med gamla tegelstenar och traditionella material.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4500 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Tomt om 4 500 m2 bestående av inhägnad trädgård med olivträd och fruktträd och ett trähus (används för närvarande som arbetsrum och gym).
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank. Automatisk bevattensystem i trädgården, el, värme gas (LPG) + 2 pelletskaminer eldstäder, centraldammsugarsystem, larmsystem, myggnät på alla fönster
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn Orciano di Pesaro var fram till år 2017 en egen kommun i provinsen Pesaro e Urbino i regionen Marche. Bym är belägen cirka 45 kilometer väster om Ancona och cirka 25 kilometer söder om Pesaro. Byn ligger på en kulle som delar dalarna i Metauro och Cesano floderna. Det är sedan år 2017 en by i kommunen Terre Roveresche.

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
20 km till havet och stranden.
20 km till Fano.
50 km till Ancona internationella flygplats och Rimini flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Orciano di Pesaro
Marche

Pris:
470 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
235 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
4500 m2
Ref.nr
CCHIBMB64

Dela

Till toppen