2-plans renoverat lanthus nära havet och stranden i Senigallia

2-plans renoverat lanthus nära den medeltida byn Scapezzano i provinsen Ancona i Marche. Huset ligger nära havet, på en kulle och på en strategisk punkt med underbar utsikt över havet och Apenninerna. Den närmaste medeltida byn Scapezzano, nås inom gångavstånd och har all nödvändig service. Flygplatsen i Ancona ligger ca. 18 km bort. Kusten ligger mycket nära, ca. 5 minuter till stranden med bil, ca 3 km till "sammets"stranden i Senigallia Ett bra restaurerat lanthus, utrustad med prestigefylld finish och samtidigt med upprätthållandet av den italienska landsbygdsstilen. Materialen som används i byggandet är traditionella och attraktiva för er som älskar denna typ av byggnad. Idealiskt läge för er som älskar en lugn plats nära havet. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
180 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Entré, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, matsal, förråd, arbetsrum, ett badrum, tvättstuga och täckt terrass.

Övre våningen: Master bedroom med badrum och garderober, 3 små sovrum och ett gemensamt badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med gästhus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans renoverat lanthus nära den medeltida byn Scapezzano i provinsen Ancona i Marche. Huset ligger nära havet, på en kulle och på en strategisk punkt med underbar utsikt över havet och Apenninerna. Den närmaste medeltida byn Scapezzano, nås inom gångavstånd och har all nödvändig service. Flygplatsen i Ancona ligger ca. 18 km bort. Kusten ligger mycket nära, ca. 5 minuter till stranden med bil, ca 3 km till "sammets"stranden i Senigallia
Ett bra restaurerat lanthus, utrustad med prestigefylld finish och samtidigt med upprätthållandet av den italienska landsbygdsstilen. Materialen som används i byggandet är traditionella och attraktiva för er som älskar denna typ av byggnad. Idealiskt läge för er som älskar en lugn plats nära havet.

Övriga byggnader

Garage om 60 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 7000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Tomt om 7 000 m2 som möjliggör en framtida pool. Trädgården är helt inhägnad och välskött, full av växter, träd och blommor.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
30 km till havet och stranden i Senigallia.
17 km till Jesi.
30 km till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Scapezzano
Marche

Pris:
1 100 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
180 m2
Biarea:
60 m2
Tomtarea:
7000 m2
Ref.nr
CCHIBMC41

Dela

Till toppen