2-plans lanthus utanför byn Piticchio i provinsen Ancona

2-plans lanthus utanför byn Piticchio i provinsen Ancona i Marche, med en dominerande ställning på de gröna kullarna med panoramautsikt upp till Monte Conero, några kilometer från flera olika medeltida städer och cirka 45 km från Ancona internationella flygplats. 30 km till stranden i Senigallia. En gammal stenbyggd herrgård, renoverad på traditionellt sätt med uppmärksamhet på detaljer. Boarea om ca. 200 m2 och ett uthus om ca. 28 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 28 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av vardagsrum och matsal med stor öppen spis, kök, ett badrum med tvättstuga, stort förråd (vilket kan bli till ett sovrum eller ett arbetsrum) på bottenvåningen. Tre sovrum och ett badrum på övre våningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans lanthus utanför byn Piticchio i provinsen Ancona i Marche, med en dominerande ställning på de gröna kullarna med panoramautsikt upp till Monte Conero, några kilometer från flera olika medeltida städer och cirka 45 km från Ancona internationella flygplats. 30 km till stranden i Senigallia. En gammal stenbyggd herrgård, renoverad på traditionellt sätt med uppmärksamhet på detaljer. Boarea om ca. 200 m2 och ett uthus om ca. 28 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3100 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Tomt om 3 100 m2 med välskött trädgård med olika träd, buskar och blommor.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
30 km till stranden i Senigallia.
45 km till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Piticchio
Marche

Pris:
420 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
200 m2
Biarea:
28 m2
Tomtarea:
3100 m2
Ref.nr
CCHIBMD04

Dela

Till toppen