2-plans lanthus med panoramautsikt över de böljande kullarna

2-plans lanthus med panoramautsikt över de böljande kullarna och den medeltida byn Castel Colonna i provinsen Ancona i Marche, som kan nås till fots endast 750 m från huset. Flera städer ligger på ett avstånd av 3-5 km från huset.32 km från den internationella flygplatsen i Ancona. Avstånd till havet och stranden i Senigallia är endast 12 km. Ett gammalt lanthus bestående av tegelstenar med putsade väggar, bra restaurerat på traditionellt vis. Det perfekta huset för er som vill tillbringa en semester med lugn och ro och njuta av det italienska "La dolce vita". Boarea om 130 m2 och en tomt om 2 000 m2. Bra pris på detta hus. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
130 m2 + 18 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Entré och hall, vardagsrum, kök och matsal, ett sovrum, ett badrum, förråd och två terrasser.

Övre våningen: Ett sovrum, ett badrum, vardagsrum med en övre terrass och ett förråd.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans lanthus med panoramautsikt över de böljande kullarna och den medeltida byn Castel Colonna i provinsen Ancona i Marche, som kan nås till fots endast 750 m från huset. Flera städer ligger på ett avstånd av 3-5 km från huset.32 km från den internationella flygplatsen i Ancona. Avstånd till havet och stranden i Senigallia är endast 12 km. Ett gammalt lanthus bestående av tegelstenar med putsade väggar, bra restaurerat på traditionellt vis. Det perfekta huset för er som vill tillbringa en semester med lugn och ro och njuta av det italienska "La dolce vita". Boarea om 130 m2 och en tomt om 2 000 m2. Bra pris på detta hus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4000 m2
Typ: Mark
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
12 km till havet och stranden i Senigallia.
32 km till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castel Colonna
Marche

Pris:
245 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
130 m2
Biarea:
18 m2
Tomtarea:
4000 m2
Ref.nr
CCHIBMD07

Dela

Till toppen