2-plans lanthus som idag är ett B&B med pool och i ett lugnt läge

2-plans lanthus som idag är ett B&B med pool och i ett lugnt läge, med vacker utsikt över de gröna kullarna, ca. 7 km från en medeltida orten San Pietro i provinsen Ancona i Marche, med alla service. Ca. 15 minuter med bil till Pergola och ca. 45 minuter till flygplatsen i Ancona. Avstånd till havet ca. 30 km. Ett traditionellt rustikt stenhus, bra restaurerat och används som ett B & B. På bottenvåningen finns 4 lägenheter. På övre våningen - ägarens lägenhet som består av ett sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök med matsal, ett badrum med tvättstuga och stor terrass om 32 m2. Dessutom finns ett lager om 50 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
13 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
214 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen finns 4 lägenheter. På övre våningen - ägarens lägenhet som består av ett sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök med matsal, ett badrum med tvättstuga och stor terrass om 32 m2. Dessutom finns ett lager om 50 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans lanthus som idag är ett B&B med pool och i ett lugnt läge, med vacker utsikt över de gröna kullarna, ca. 7 km från en medeltida orten San Pietro i provinsen Ancona i Marche, med alla service. Ca. 15 minuter med bil till Pergola och ca. 45 minuter till flygplatsen i Ancona. Avstånd till havet ca. 30 km.
Ett traditionellt rustikt stenhus, bra restaurerat och används som ett B & B. På bottenvåningen finns 4 lägenheter. På övre våningen - ägarens lägenhet som består av ett sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök med matsal, ett badrum med tvättstuga och stor terrass om 32 m2. Dessutom finns ett lager om 50 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10000 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
3 km till havet och stränderna vid Sirolo.
35 km till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

2-familjs friliggande villa

San Pietro
Marche

Pris:
495 000 EUR
Antal rum:
13
Boarea:
214 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
10000 m2
Ref.nr
CCHIBMC43

Dela

Till toppen