2-plans lanthus i nationalparken Conero med panoramavy ö. havet

2-plans lanthus i nationalparken Conero, Camerano kommun i provinsen Ancona i Marche och med underbar panoramavy över havet och bergen, Recanati och Cameranos historiska centrum, känd för sina underjordiska grottor och vinproduktion av Rosso Conero DOCklassade viner. Från huset är det möjligt att beundra berget Conero, en naturlig oas av sällsynt skönhet. Det tar några minuter att komma till den antika byn S. Germano och ca 15 minuter till Ancona. Avstånd till havet: 10-15 minuter med bil till stränderna i Riviera del Conero. En restaurerad bondgård med putsade väggar bestående av sten och tegelsten. Kräver dock inre renovering. Boarea om ca 150 m2. Tomtarea om ca. 7 000 m2 med träd och med möjlighet att bygga en pool. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
150 m2 + 12 m2
Rumsbeskrivning
För renovering av interiör. Planerat för vardagsrum, matsal, kök, tre sovrum och två badrum.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Badrum att installera.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans lanthus i nationalparken Conero, Camerano kommun i provinsen Ancona i Marche och med underbar panoramavy över havet och bergen, Recanati och Cameranos historiska centrum, känd för sina underjordiska grottor och vinproduktion av Rosso Conero DOCklassade viner. Från huset är det möjligt att beundra berget Conero, en naturlig oas av sällsynt skönhet. Det tar några minuter att komma till den antika byn S. Germano och ca 15 minuter till Ancona. Avstånd till havet: 10-15 minuter med bil till stränderna i Riviera del Conero. En restaurerad bondgård med putsade väggar bestående av sten och tegelsten. Kräver dock inre renovering. Boarea om ca 150 m2. Tomtarea om ca. 7 000 m2 med träd och med möjlighet att bygga en pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 7000 m2
Typ: Mark
Vatten/avlopp
Vatten, avlopp och el att ansluta.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
35 km till havet och stränderna vid Senigallia.
36 km till Ancona internationella flygplats.
20 km till Jesi.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Camerano
Marche

Pris:
400 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
150 m2
Biarea:
12 m2
Tomtarea:
7000 m2
Ref.nr
CCHIBMA08

Dela

Till toppen