Vingård till salu belägen inne i fantastiska Conero nationalpark 1 km från Massignano by

Vingård till salu belägen inne i fantastiska Conero nationalpark 1 km från Massignano by. Tomten till denna fastighet har en total yta på 5 hektar. Av dessa är mer än hälften vingård, med perfekt läge tack vare dess utmärkta exponering och höjd. Resterande yta är åkermark, betesmark och skog. Gården runt bondgården skulle kunna användas antingen som trädgård eller för att anlägga pool. Bondgården i mitten av marken är en gammal lantlig mangårdsbyggnad, som behöver renoveras, i två våningar med extern trappa, bottenvåningen användes tidigare som jordbrukslager. Kontakta oss för att köpa vingård i Marche. Vi har ett stort utbud av gårdar, hus, tomter och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
Det krävs renoveringsarbeten för att få byggnaden i ett användbart skick och man behöver ansluta el och vatten. Byggnadens bruksyta är cirka 300 m2 baserat på vad som för närvarande kan mätas.
Mangårdsbyggnaden har god potential och kan användas som en bostad eller för turiständamål. Beräknat för entréhall, vardagsrum, matsal, lounge, kök med matplats, fem sovrum och tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Lanthus 2 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 000 m2
Typ:
Mark och vinfält.

Tomtbeskrivning
Cirka 2,7 hektar vingård och 2,3 hektar åkermark, betesmark och skog. Gräsvägen som leder till fastigheten är i bra skick men behöver underhåll för att säkerställa bättre och enklare framkomlighet till fastigheten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten att ansluta och att anlägga septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monte Conero eller Mount Conero, även känd som Monte d'Ancona, är en udde i Italien, belägen direkt söder om hamnen i Ancona vid Adriatiska havet. Namnet Conero kommer från det grekiska namnet ??µa??? och indikerar jordgubbsträdet som är vanligt på bergets sluttningar. Mount Conero är 572 meter högt och det är den enda kusthöjden vid Adriatiska havet mellan Trieste och Garganomassivet i regionen Apulien.

Sedan år 1987 är Monte Conero en statlig park och ett skyddat ekologiskt område (Regional Park) med 18 stigar och flera arkeologiska/historiska platser. Vilda djur inkluderar grävling, bokmård, minst vessla, gulbukad padda, pilgrimsfalk, kungsfiskare och blek snabbgavel. Bortsett från jordgubbsträdet inkluderar växtligheten ek, stenek, Aleppotall, Cupressus sempervirens och många andra.

"Due Sorelle", två vita tvillingklippor som dyker upp ur det kristallklara havet vid Conero Riviera.
Kommunikation
Ancona flygplats: 36 km.
Närservice
Närliggande Massignano by har några restauranger.
Övrigt
Ancona flygplats: 36 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Monte Conero
Marche

Pris:
300 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
50 000 m2
Ref.nr
CCHIMMCVG

Dela

Till toppen