Rustikt mindre slott i centrum av Tavoleto

Rustikt mindre slott i centrum av Tavoleto med gammalt ursprung och framför fästningen från 1300-talet. Utmärkt utsikt över havet och bergen. 30 minuters bilfärd till flygplatsen i Rimini, San Marino och Pesaro och endast 20 km till Cattolica strand. En liten kopia av slottet, så det kallas Castelletto ("litet slott"), en del av det historiska centrum av staden. Gas centralvärmesystem, elektrisk järngrind. Ett hus med mycket karaktär till bra pris. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
540 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av: Entré, hall, badrum, två tvättstugor, korridor, förråd, ett sovrum, två små sovrum, vardagsrum med kök och garage.

Övervåningen: Hall, vardagsrum, kök, vardagsrum, två lagerlokaler, två pentryn, två sovrum, tre badrum och stor takterrass med havsutsikt
Kök
Rustikt inrett kök.
Pentry
Två pentryn.
Badrum
Tre badrum.
Tvättstuga
Två tvättstugor.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans mindre slottsbyggnad
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt mindre slott i centrum av Tavoleto med gammalt ursprung och framför fästningen från 1300-talet. Utmärkt utsikt över havet och bergen. 30 minuters bilfärd till flygplatsen i Rimini, San Marino och Pesaro och endast 20 km till Cattolica strand. En liten kopia av slottet, så det kallas Castelletto ("litet slott"), en del av det historiska centrum av staden. Gas centralvärmesystem, elektrisk järngrind. Ett hus med mycket karaktär till bra pris.

Övriga byggnader

Garage i bottenplan. Möjligt anlägga pool på takterrassen.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Typ: Borggård
Tomtbeskrivning
Elektrisk grind in till fastigheten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, el, gas och centralvärmesystem.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMU och TASI) 1 045 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
12 km till havet och stränderna i Senigallia.
12 km till Ancona int. flygplats.
12 km till Jesi.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Tavoleto
Marche

Pris:
360 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
540 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHIBMC58

Dela

Till toppen