Välkänd bar i centrala Sarnano till salu

Välkänd bar i centrala Sarnano till salu. Baren är belägen i den vackra medeltida byn Sarnano, i den historiska stadskärnan. En karakteristisk bar-restaurang-pub. Lokal yta om 96 m2 och tillhöarnde uteservering, en pergola, om 20 m2. Fri parkering precis över gatan till puben. Huset byggdes år 1265 och renoverades åren 2007-2008 och man behöll husets ursprungliga charm utan att man offrade bekvämligheten med modern utrustning i både bar och lägenheten ovanpå. Lokalen kännetecknas av små nischer, valv, träbjälke, transparent glas och tegelstenar och belägen vid Piazza Perfetti, som har vacker utsikt över Sibillinibergen. Omsättning och nettoresultat fås vid kontakt med oss. Kontakta oss för att köpa en affärsrörelse i Marche. Vi har ett stort utbud av affärsrörelser, hus, tomter och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea:
96 m2
Rumsbeskrivning
Fullt utrustad bar med publokal, bardisk och pub, professionellt kök, mezzanin med vacker vinkällare, gästtoaletter och tillhörande vacker pergola om 20 m2 av trä och smidesjärn för uteservering

I köpet ingår all utrustning för barrörelse och licensen.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Byggnadsår
1265
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Huset byggdes år 1265 och renoverades åren 2007-2008 och man behöll husets ursprungliga charm utan att man offrade bekvämligheten med modern utrustning i både bar och lägenheten ovanpå.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 130 m2
Typ:
Byggnadsyta och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sarnano är en stad i provinsen Macerata, i den italienska regionen Marche, i hjärtat av Sibillini-bergen. Det är en livlig, perfekt bevarad juvel från en medeltida stad och har utsetts till en av de vackraste byarna i Italien. Bland de religiösa byggnaderna finns kyrkan Santa Maria Assunta och Abbey of St Blaise i Piobbico. Längs Terro-dalen reser sig resterna av Eremitaget Soffiano. Eremittern byggdes år 1101 med ekonomisk hjälp av några rika herrar på begäran av lokala religiösa personer som ville leva eremitliv i traditionen från orientaliska munkar.

En tegelbyggd liten charmig italiensk stad byggd på en kulle i efterfrågade regionen Marche, som är så charmig att den kallas "en av de vackraste städerna i Italien" och tilldelades också den prestigefyllda "oranga flaggan" av den italienska motorklubben. Husen ligger runt kullen som en snigel, en vykort-värdig syn omgiven av kullar och skog. Sarano ligger vid foten av Sibillinibergen, området som skiljer Marche från Umbrien. Trots sin lilla storlek har staden allt för det dagliga livet, och mer ... det finns många museer här, tillsammans med lugnande varma källor.

Det finns många butiker, smarta trottoarkaféer, restauranger och specialbutiker. Gatumarknaden varje vecka är färgglad och rolig. Sarnano är en välbevarad medeltida stad med tegelbyggnader, palats och härlig gammal charm. Några av husen i Gamla stan är byggda i det som kallas "Case a ponte" (bokstavligen, överbryggade hus) som är konstruerade över gatan och bildar en bro som man passerar under. Man kommer att känna att man har gått tillbaka i tiden när man vandrar längs med kullerstensgatorna.

Sarnano har medeltida ursprung, och det visar sig i huskonstruktionerna, byggda på kullen, som lindar upp till toppen av staden.
Kommunikation
Ancona flygplats: 92 km
Bologna flygplats: 310 km.
Florens flygplats: 268 km.
Stranden vid Porto Civitanova: 60 km.
Närservice
Sarnano har ett bra utbud av restauranger, pizzerior, kafeér, snabbköp, affärer m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Sarnano
Marche

Pris:
160 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
96 m2
Tomtarea:
130 m2
Ref.nr
CCHIM0326

Dela

Till toppen