Smakfullt renoverad bondgård i Serra San Quirico

Smakfullt renoverad bondgård i Serra San Quirico i provinsen Ancona i Marche med smakfull inredning i sten och trä. Huset består av 5 rum och kök samt 3 badrum. Stor tomt och trädgård med ekar som ett naturligt inslag i omgivningen. På den stora tomten finns även 3 uthus, lada, stall samt hönshus. Det finns även en egen brunn på tomten. Bottenvåningen: En vacker och rymlig hall, ett stort vardagsrum med stenmurar, ett mindre vardagsrum med stenmurar, öppen spis och TV, kök, stort pentry, badrum med dusch i murverk, trätrappa. Övre våningen: Ett stort förråd, 3 sovrum (2 sovrum med plats för dubbelsängar och det tredje med eget vardagsrum, badrum och klädkammare, samt ytterligare ett stort badrum). Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
190 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: En vacker och rymlig hall, ett stort vardagsrum med stenmurar, ett mindre vardagsrum med stenmurar, öppen spis och TV, kök, stort pentry, badrum med dusch i murverk, trätrappa. Övre våningen: Ett stort förråd, 3 sovrum (2 sovrum med plats för dubbelsängar det tredje med eget vardagsrum, badrum och klädkammare, samt ytterligare ett stort badrum).
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Smakfullt renoverad bondgård i Serra San Quirico i provinsen Ancona i Marche med smakfull inredning i sten och trä. Huset består av 5 rum och kök samt 3 badrum. Stor tomt och trädgård med ekar som ett naturligt inslag i omgivningen. På den stora tomten finns även 3 uthus, lada, stall samt hönshus. Det finns även en egen brunn på tomten. Bottenvåningen: En vacker och rymlig hall, ett stort vardagsrum med stenmurar, ett mindre vardagsrum med stenmurar, öppen spis och TV, kök, stort pentry, badrum med dusch i murverk, trätrappa. Övre våningen: Ett stort förråd, 3 sovrum (2 sovrum med plats för dubbelsängar och det tredje med eget vardagsrum, badrum och klädkammare, samt ytterligare ett stort badrum).

Övriga byggnader

En lada samt ett stall och ett hönshus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Trädgård samt mark och 3 stycken uthus.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp samt brunn.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Serra San Quirico är en kommun och by i provinsen Ancona i den italienska regionen Marche, belägen cirka 45 km sydväst om Ancona.

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
3,5 km till Serra San Quirico.
22 km till grrottorna i Frasassi.
35 km till Ancona flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Serra San Quirico
Marche

Pris:
350 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
190 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
10 000 m2
Ref.nr
CCHIBMF01

Dela

Till toppen