Renoverat 2-plans lanthus 3 km utanför byn Ostra Vetere

2-plans lanthus 3 km utanför byn Ostra Vetere i provinsen Ancona i Marche. Detta hus har panoramautsikt, på en mycket vacker plats, med en vacker utsikt över de rullande bergen i Le Marche-regionen och mot Conero och Catria. Närmaste byn Ostra Vetere med all service (butiker, barer, restauranger, skola, bank m.m.). Till den internationella flygplatsen i Ancona tar det ca 30 minuter med bil. 16 km till stranden i Senigallia. Renoverat lanthus. Mycket bra restaurerat hus i traditionell stil med synliga träbjälkar och gamla klinkers. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
260 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen. Entré, kök och matsal, en hall med öppen spis och ett badrum, ett garage, ett förråd och tvättstuga.

Övre våningen: Fyra sovrum (en av sovrummen används som ett arbetsrum, två med balkong) och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plans lanthus 3 km utanför byn Ostra Vetere i provinsen Ancona i Marche. Detta hus har panoramautsikt, på en mycket vacker plats, med en vacker utsikt över de rullande bergen i Le Marche-regionen och mot Conero och Catria. Närmaste byn Ostra Vetere med all service (butiker, barer, restauranger, skola, bank m.m.). Till den internationella flygplatsen i Ancona tar det ca 30 minuter med bil. 16 km till stranden i Senigallia. Renoverat lanthus. Mycket bra restaurerat hus i traditionell stil med synliga träbjälkar och gamla klinkers.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 800 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Tomt om 2 800 m2 med 25 oliver, olika fruktträd, många andra prydnadsväxter, ett grönsaksland och vinodling. Trädgården är utrustad med bevattning- och belysningssystem
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
13 km till havet.
22 km till stranden i Riviera del Conero.
8 km till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Ostra Vetere, Ancona
Marche

Pris:
500 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
260 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
2 800 m2
Ref.nr
CCHIBMB39

Dela

Till toppen