2-plansvilla med underbar havsutsikt och utsikt över staden Sirolo

2-plansvilla med underbar havsutsikt och utsikt över staden Sirolo, som kallas för "En pärla i Adriatiska havet" för sin renhet och sin rena vackra stränder. Den lilla piazzan, en elegant trendig plats, är mötesplatsen för att ta en aperitif på kvällen med panoramautsikt över havet, innan du njuter av de goda rätterna som producerats av Sirolos kockar. Sirolo är ett prestigefyllt och livligt turistcentrum med många typiska fiskrestauranger, vindsurfingskolor, pooler och en berömd golfklubb. Avstånd till flygplatsen ca. 25 minuters bilresa. Avstånd till havet: några minuters bilresa till stranden i Sirolo. Boarea om hela 270 m2 och en tomt om 1 500 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
270 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av 6 sovrum, 3 badrum, ett arbetsrum, vardagsrum och matsal, ett fullt utrustat kök, terrass med havsutsikt och en innergård, som kan glasas in och användas som vinterträdgård.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla med underbar havsutsikt och utsikt över staden Sirolo, som kallas för "En pärla i Adriatiska havet" för sin renhet och sin rena vackra stränder. Den lilla piazzan, en elegant trendig plats, är mötesplatsen för att ta en aperitif på kvällen med panoramautsikt över havet, innan du njuter av de goda rätterna som producerats av Sirolos kockar. Sirolo är ett prestigefyllt och livligt turistcentrum med många typiska fiskrestauranger, vindsurfingskolor, pooler och en berömd golfklubb. Avstånd till flygplatsen ca. 25 minuters bilresa. Avstånd till havet: några minuters bilresa till stranden i Sirolo. Boarea om hela 270 m2 och en tomt om 1 500 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 500 m2
Typ:
Trädgård och mark

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
3 km till havet och stränderna vid Sirolo.
35 km till Ancona internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Sirolo
Marche

Pris:
1 250 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
270 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
1 500 m2
Ref.nr
CCHIBMA02

Dela

Till toppen