Vackert stenhus med panoramautsikt 2 km från byn och tryffelmark

Detta rustika lanthus 2 km utanför byn Serra San Quirico i Marche säljs till ett mycket bra pris. Vackert belägen med panoramautsikt över de böljande kullarna i Marche. Det historiska centrat av den medeltida byn Serra San Quirico ligger inom gångavstånd. Serra San Quirico har all nödvändig service med butiker, barer, restauranger, skola, bank m.m. Till den internationella flygplatsen i Ancona tar det cirka 30 minuter med bil. Tomt om hela 42 000 m2 med fruktträdgård, tryffelmark och skog. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 1 till 2 sovrum
Boarea
130 m2
Rumsbeskrivning
Detta rustika stenhus har en boarea om ca 130 m². I källaren finns vedbod, redskapsbod, garderober och hall (kan byggas om till en mindre gästlägenhet). Bottenvåningen består av vardagsrum med öppen spis, matsal, ett mindre kök och ett badrum. Ovanvåningen har ett sovrum.
Kök
Ett mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan med källare
Uppvärmning
El, öppen spis
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Detta rustika lanthus 2 km utanför byn Serra San Quirico i Marche säljs till ett mycket bra pris. Vackert belägen med panoramautsikt över de böljande kullarna i Marche. Det historiska centrat av den medeltida byn Serra San Quirico ligger inom gångavstånd. Serra San Quirico har all nödvändig service med butiker, barer, restauranger, skola, bank m.m. Till den internationella flygplatsen i Ancona tar det cirka 30 minuter med bil. Tomt om hela 42 000 m2 med fruktträdgård, tryffelmark och skog.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 42000 m2
Typ: Fruktträdgård och skog
Tomtbeskrivning
Det historiska centrat av den medeltida byn Serra San Quirico ligger inom gångavstånd.

Egen tryffelmark på fastigheten.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Serra San Quirico är en kommun och by i provinsen Ancona i den italienska regionen Marche, belägen cirka 45 km sydväst om Ancona.

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
35 km till havet.
30 minuter med bil till Ancona.
20 minuter med bil till staden Jesi.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1 familjs friliggande

Serra San Quirico
Marche

Pris:
295 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
42000 m2
Ref.nr
CCHIBMC83

Dela

Till toppen