Mindre varsamt renoverat stenhus med underbar utsikt

Denna fastighet ligger i utkanten av den medeltida byn Maiolati Spontini med ca 3 km in till centrum. Platsen är mycket tyst, men inte helt isolerad, med underbar utsikt mot bergen och kullarna. Detta charmiga lilla stenhus har blivit varsamt renoverat med respekt för originaldetaljer och har en vacker medelhavsträdgård med örter och suckulenter. Bra pris. Kontakta oss för att köpa hus i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen finns ett vardagsrum med öppen spis och nergång till vinkällaren, matsal, kök och vedförråd. Övre våningen består av två sovrum varav ett med loft, badrum, garderob och förvaringsutrymmen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.
Fullt utrustat kök

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Uppvärmning
El, öppen spis + kamin
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna fastighet ligger i utkanten av den medeltida byn Maiolati Spontini med ca 3 km in till centrum. Platsen är mycket tyst, men inte helt isolerad, med underbar utsikt mot bergen och kullarna. Detta charmiga lilla stenhus har blivit varsamt renoverat med respekt för originaldetaljer och har en vacker medelhavs-trädgård med örter och suckulenter.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 280 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Maiolati Spontini är en kommun och by i provinsen Ancona i den italienska regionen Marche, som ligger cirka 35 kilometer sydväst om Ancona. Orten är födelseplats för musikern Gaspare Spontini, vars namn har sammanfogats med kommunens forntida namn Maiolati.

Maiolati Spontini gränsar till följande kommuner: Belvedere Ostrense, Castelbellino, Castelplanio, Cupramontana, Jesi, Monte Roberto, Rosora och San Marcello.

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
3 km till byn Maiolati Spontini med alla faciliteter
35 km till havet.
40 km till Ancona internationella flygplats.
.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1 familjs friliggande

Maiolati Spontini
Marche

Pris:
150 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
280 m2
Ref.nr
CCHIBMB92

Dela

Till toppen