Två separata lägenheter belägna i byn Serra San Quirico's centrum

Två separata lägenheter som är belägna i centrum av den gamla byn Serra San Quirico, en av de finaste byarna i Marche. Huset har en vacker utsikt över de omgivande kullarna och det är ca 20 minuter från Jesi och 40 minuter från Ancona. Avstånd från havet är 35 km. Då det är två separata lägenheter till salu med enskilda ingångar kan det här vara ett utmärkt generationsboende eller för uthyrning. Bra pris. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marche. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Marche.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
140 m2
Rumsbeskrivning
Det är två separata lägenheter med enskilda ingångar.

Sammanlaggd boarea är ca 140 kvm.

Nedre lägenheten är på 50 m2 och består av hall / kök, 1 badrum och 2 sovrum.

Övre lägenheten är på 90 m2 och består av hall, köksdel med pentry och öppen spis, vardagsrum, 2 sovrum, badrum och förrådsutrymmen.
Kök
Ett kök.
Pentry
Ett pentry.
Badrum
Två badrum, ett i vardera lägenhet.
Fullt utrustat kök

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Två separata lägenheter som är belägna i centrum av den gamla byn Serra San Quirico, en av de finaste byarna i Marche. Huset har en vacker utsikt över de omgivande kullarna och det är ca 20 minuter från Jesi och 40 minuter från Ancona. Avstånd från havet är 35 km. Då det är två separata lägenheter till salu med enskilda ingångar kan det här vara ett utmärkt generationsboende eller för uthyrning.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Uppvärmning
Öppen spis, el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Serra San Quirico är en kommun och by i provinsen Ancona i den italienska regionen Marche, belägen cirka 45 km sydväst om Ancona.

Regionen Marche är belägen i centrala Italien mellan Apenninerna och Adriatiska havet, området har ett mycket varierat landskap från bergslandskap till vackra stränder. I inlandet finns fina, gamla medeltida stadsdelar, medan orterna längs kusten är mestadels moderna och anpassade till sommarens turism, tack vare grunda vatten och fina sandstränder, bortsett från en hög stenig klippa vid Monte Conero, men strax under, staden Ancona, den viktigaste hamnen i regionen. Regionen omfattar 5 provinser: Ancona (AN), Ascoli Piceno (AP), Fermo (FM), Macerata (MC), Pesaro-Urbino (PU).
Kommunikation
35 km till havet.
30 km till Ancona internationella flygplats.
13 km till Jesi

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Serra San Quirico
Marche

Pris:
98 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
140 m2
Ref.nr
CCHIBMB24

Dela

Till toppen