3-rumslägenhet Lägenhet med stor terrass och havsutsikt till salu i Civezza

3-rumslägenhet Lägenhet med stor terrass och havsutsikt till salu i Civezza. Belägetn i hjärtat av byn, några få steg från barer, restauranger och all service. En lägenhet med två sovrum att renovera till salu med stor terrass och vacker panoramautsikt över havet. Lägenheten till salu i Civezza behöver renoveras. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
81 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhetenh består av två sovrum, ett kök, ett badrum, en klädkammare och externt har lägenheten en stor terrass och lång balkong med en mycket trevlig panoramautsikt över havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet Lägenhet med stor terrass och havsutsikt till salu i Civezza. Belägetn i hjärtat av byn, några få steg från barer, restauranger och all service. En lägenhet med två sovrum att renovera till salu med stor terrass och vacker panoramautsikt över havet. Lägenheten till salu i Civezza behöver renoveras.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans byhus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Civezza (çivèssa på liguriska) är en kommun i provinsen Imperia i regionen Ligurien, som ligger ca 127 kilometer sydväst om Genua och ca 7 kilometer väster om Imperia. Per den 31 december år 2004 hade Civezza 557 invånare och ett område om 3,8 km2.Byn ligger på toppen av en kulle, som många andra byar på Italienska rivieran. Kusten ligger bara 2-4 kilometer bort.
Kommunikation
Nice flygplats: 93 km.
San Remo: 22 km.
Imperia: 7 km.
Närservice
All service finns i Civezza, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkeringsmöjligheter i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Civezza
Ligurien

Pris:
175 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
81 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL6T10

Dela

Till toppen