5-rums etagelägenhet med havsutsikt till salu i Cipressa

5-rums etagelägenhet med havsutsikt till salu i Cipressa. Belägen i Cipressa, några steg från havet och den nya kustparken, en stor lägenhet till salu med en härlig trädgård och delad pool. Den stora lägenheten med trädgård till salu i Cipressa åtnjuter tillgång till en vacker pool och relaxavdelning. Med tillhörande 2 garage och en parkeringsplats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
187 m2
Rumsbeskrivning
Den rymliga lägenheten till salu i Cipressa är på två våningar, bottenvåningen har ett vardagsrum med pentry, två sovrum, ett badrum och tillgång till den vackra privata trädgården med grillplats och fin havsutsikt.

Den nedre våningen i den stora lägenheten till salu i Cipressa har ett stort vardagsrum, ett sovrum, en tvättstuga, ett badrum och tillgång till källaren.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 2, hiss finns
Allmänt
5-rums etagelägenhet med havsutsikt till salu i Cipressa. Belägen i Cipressa, några steg från havet och den nya kustparken, en stor lägenhet till salu med en härlig trädgård och delad pool. Den stora lägenheten med trädgård till salu i Cipressa åtnjuter tillgång till en vacker pool och relaxavdelning. Med tillhörande 2 garage och en parkeringsplats.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Cipressa är en kommun i provinsen Imperia i regionen Ligurien, som ligger cirka 100 km sydväst om Genua och cirka 9 km sydväst om Imperia. Per den 31 december 2004 hade Cipressa en befolkning på 1 183 invånare och en yta om 9,5 km2.Cipressa gränsar till följande kommuner: Civezza, Costarainera, Pietrabruna, Pompeiana, San Lorenzo al Mare, Santo Stefano al Mare, och Terzorio.
Kommunikation
Nice flygplats: 82 km.
San Remo: 17 km.
Närservice
All service finns i Cipressa, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med tillhörande 2 garage och en parkeringsplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Cipressa
Ligurien

Pris:
300 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
187 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL6Q09

Dela

Till toppen