Tomt till salu för en modern villa vid havet i Diano Marina

Tomt till salu för en modern villa vid havet i Diano Marina. Ligger i en extraordinär position i Diano Marina och som gör det möjligt att bygga en modern villa med privat pool. Villan som kan byggas på denna extraordinära tomt till salu i Diano Marina är designad med ett modernt utseende som är utformat för att förbättra havsutsikten tack vare de stora fönstren och för att vara fullt funktionell tack vare dess intressanta arkitektoniska val. För närvarande är villan som kommer att byggas på tomten till salu mot havet i Diano Marina utformad för att vara uppdelad på två våningar och skulle kunna inkludera, i den ursprungliga layouten, ett vardagsrum, ett kök, 4 sovrum och 4 badrum; utanför finns stora terrasser, en infinitypool och ett garage. Kontakta oss för att köpa tomt i Ligurien. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Ligurien.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Övrigt
Tomt till salu för en modern villa vid havet i Diano Marina.
Ligger i en extraordinär position i Diano Marina och som gör det möjligt att bygga en modern villa med privat pool.
Villan som kan byggas på denna extraordinära tomt till salu i Diano Marina är designad med ett modernt utseende som är utformat för att förbättra havsutsikten tack vare de stora fönstren och för att vara fullt funktionell tack vare dess intressanta arkitektoniska val. För närvarande är villan som kommer att byggas på tomten till salu mot havet i Diano Marina utformad för att vara uppdelad på två våningar och skulle kunna inkludera, i den ursprungliga layouten, ett vardagsrum, ett kök, 4 sovrum och 4 badrum; utanför finns stora terrasser, en infinitypool och ett garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med bygglov.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike. Området kallas för "blomsterrivieran" och är känd för sina fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker och kaféer. Gå inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen, då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blommor.Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 102 km.
San Remo: 44 km.
Närservice
All service finns i Diano Marina, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Diano Marina
Ligurien

Pris:
450 000 EUR
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCHIL6W08

Dela

Till toppen