1-plansvilla med pool för byggnation till salu i Imperia

1-plansvilla med pool för byggnation till salu i Imperia, mycket nära centrum, med fantastisk havsutsikt. Villan som ska byggas är en del av ett projekt med endast fristående villor högt belägna och nära Imperias centrum av Imperia, med en underbar havsutsikt i 180 ° vy. Villan under uppförande är i perfektharmoni med det omgivande landskapet och kommer respektera landskapet helt och hållet tack vare de material som kommer att användas. Villan som säljs i Imperia är helt anpassningsbar till dig som köpare. Havsutsikten från villan till salu i Imperia och närheten till centrum är de viktigaste fördelarna med fastigheten. En modern pool kompletterar detta intressanta projekt. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
150 m2
Rumsbeskrivning
Villan är planerad för entréhall, vardagsrum. matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum, klädkammare, tvättstuga och yttre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
1-plansvilla med pool för byggnation till salu i Imperia, mycket nära centrum, med fantastisk havsutsikt. Villan som ska byggas är en del av ett projekt med endast fristående villor högt belägna och nära Imperias centrum av Imperia, med en underbar havsutsikt i 180 ° vy. Villan under uppförande är i perfektharmoni med det omgivande landskapet och kommer respektera landskapet helt och hållet tack vare de material som kommer att användas. Villan som säljs i Imperia är helt anpassningsbar till dig som köpare.
Havsutsikten från villan till salu i Imperia och närheten till centrum är de viktigaste fördelarna med fastigheten.
En modern pool kompletterar detta intressanta projekt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 500 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
990 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
1 500 m2
Ref.nr
CCHIL6V81

Dela

Till toppen