3-rumslägenhet med fantastisk havsutsikt till salu i Alassio

3-rumslägenhet med fantastisk havsutsikt till salu i Alassio. Belägen i en av de vackraste byggnaderna i Alassio, med ett panoramaläge nära centrum, lägenhet med en stor terrass och med en underbar havsutsikt. Lägenheten till salu i Alassio ligger i en prestigefylld byggnad, är föremål för en renovering och kommer att levereras komplett med de bästa finishen. En parkeringsplats finns att köpa till. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
94 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré, vardagsrum med öppet kök, 2 sovrum, 2 badrum och en stor terrass och med en spektakulär utsikt över havet och Alassiobukten.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet med fantastisk havsutsikt till salu i Alassio. Belägen i en av de vackraste byggnaderna i Alassio, med ett panoramaläge nära centrum, lägenhet med en stor terrass och med en underbar havsutsikt. Lägenheten till salu i Alassio ligger i en prestigefylld byggnad, är föremål för en renovering och kommer att levereras komplett med de bästa finishen. En parkeringsplats finns att köpa till.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Alassio är en stad och kommun med ca 11 300 fasta invånare i provinsen Savona i nordvästra Italien och cirka 80 km från den franska gränsen. Alassio är känd för sin naturliga skönhet och vackra vyer. Stadens centrum korsas av en liten stensatt gågata som kallas Budello. Staden har fina sandstränder, blått hav och många barer och restauranger vid havet. Alassio har också en pir känd under namnen Molo di Alassio eller "Pontile Bestoso", som erbjuder fin utsikt över staden.Alassio ligger på Riviera di Ponente kusten, och staden har en liten Turist-port (Porticciolo) som heter "Luca Ferrari". Alassio är en kurort på vintern och en populär badort under sommaren och staden har många hotell.Närvaron av det engelska har varit en avgörande faktor i Ligurien historia och i synnerhet ledde till födelsen av kvalitetsturism under 1800-talet och utveckling av städer som Alassio eller Bordighera. Huvudpersonerna i denna historia var framstående familjer och anmärkningsvärda entreprenörer, som Sir Thomas Hanbury, som gett ett så viktigt bidrag till Alassio tillväxt.
Kommunikation
Nice flygplats: 125 km.
San Remo: 68 km.
Närservice
All service finns i Alassio, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
En parkeringsplats finns att köpa till.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Alassio
Ligurien

Pris:
560 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
94 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL4T10

Dela

Till toppen