Exklusiv villa med pool till salu och havsutsikt till salu vid kullarna i Bordighera

Exklusiv villa med pool till salu och havsutsikt till salu vid kullarna i Bordighera. Ligger på den första kullen i Bordighera, endast 3 minuters bilresa från havet, lyxig villa till salu belägen med superpanoramautsikt och med fantastisk havsutsikt längs den italienska kusten mot Franska Rivieran. Fastigheten är omgiven av en anlagd trädgård med ca. 0,28 hektar med pool. En panoramisk pool med relaxområde och grillplats med badrum och sommarkök. Flera parkeringsplatser ingår också. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 till 5 sovrum
Boarea
265 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen:Entréhall, ett fulltutrusat rymligt kök med matplats med utgång till terassen, vardagsrum, gästsovrum med badrum och omklädningsrum, tvättstuga, kontor och badrum.

Övervåningen: Master bedroom med eget badrum, ytterligare två sovrum med vardera badrum och en stor solig terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiv villa med pool till salu och havsutsikt till salu vid kullarna i Bordighera. Ligger på den första kullen i Bordighera, endast 3 minuters bilresa från havet, lyxig villa till salu belägen med superpanoramautsikt och med fantastisk havsutsikt längs den italienska kusten mot Franska Rivieran. Fastigheten är omgiven av en anlagd trädgård med ca. 0,28 hektar med pool. En panoramisk pool med relaxområde och grillplats med badrum och sommarkök. Flera parkeringsplatser ingår också.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2800 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Flera parkeringsplatser.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
2 450 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
265 m2
Tomtarea:
2800 m2
Ref.nr
CCHIL3V01

Dela

Till toppen