4-rums takvåning till salu i Bordighera med hisnande havsutsikt

4-rums takvåning till salu i Bordighera med hisnande havsutsikt. Mycket nära centrum av Bordighera en vacker takvåning till salu med fantastisk havsutsikt med utsikt över staden och bort mot den franska kusten med privat takträdgård och concierge. Ovanför takvåningen till salu i Bordighera finns en underbar privat takträdgård om 140 m2 med fantastisk havsutsikt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
122 m2
Rumsbeskrivning
Denna takvåning till salu i Bordighera består av entréhall, rymligt vardagsrum med två panoramaterrasser, fullt utrustat kök, två sovrum, kontor eller som tredje sovrum, två badrum och en ytterligare terrass med utsikt över kullarna.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
4-rums takvåning till salu i Bordighera med hisnande havsutsikt. Mycket nära centrum av Bordighera en vacker takvåning till salu med fantastisk havsutsikt med utsikt över staden och bort mot den franska kusten med privat takträdgård och concierge. Ovanför takvåningen till salu i Bordighera finns en underbar privat takträdgård om 140 m2 med fantastisk havsutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
575 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
122 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL3Q53

Dela

Till toppen