2-plansvilla med två lägenheter till salu vid Imperia

2-plansvilla med två lägenheter till salu vid Imperia. I ett lugnt läge, på Imperias första kulle, bara några få km från centrum och havet, en stor villa till salu. Villan till salu i Imperia ligger i ett lugnt, väl exponerat och soligt område. Fastighetens entré är bekväm och leder till en stor parkeringsplats, på det stora torget framför villan kan man anlägga en stor pool eller anpassa det generösa utrymmet med en medelhavsträdgård. Villan till salu i Imperia är perfekt för er som letar efter stora utrymmen med ett trevligt och grönt läge. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
358 m2
Rumsbeskrivning
Villan till salu i Imperia består av en huvudlägenhet, i 2 plan, i övre området, stor, väl uppdelad och med olika utgångar på en stor omkretsterrass från vilken det är möjligt att njuta av det gröna landskapet och havsutsikt, delvis men väldigt trevligt.

Den nedre delen av villan till salu i Imperia består av en sekundär lägenhet och en vacker och karakteristisk rustik taverna.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla med två lägenheter till salu vid Imperia.
I ett lugnt läge, på Imperias första kulle, bara några få km från centrum och havet, en stor villa till salu.
Villan till salu i Imperia ligger i ett lugnt, väl exponerat och soligt område. Fastighetens entré är bekväm och leder till en stor parkeringsplats, på det stora torget framför villan kan man anlägga en stor pool eller anpassa det generösa utrymmet med en medelhavsträdgård.
Villan till salu i Imperia är perfekt för er som letar efter stora utrymmen med ett trevligt och grönt läge.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
490 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
358 m2
Tomtarea:
2 000 m2
Ref.nr
CCHIL6V06

Dela

Till toppen