Rymlig 6-rumslägenhet att renovera till salu i Imperia

Rymlig 6-rumslägenhet att renovera till salu i Imperia. I hjärtat av Imperia Oneglia, nära alla butiker och service, en rymlig lägenhet att renovera till salu med en mycket stor potential. Ligger på översta våningen i en elegant byggnad, med hiss. Lägenheten har stora, helt anpassningsbara ytor och av dess 2 vyer: i väster med en öppen terrass, i öster på en lång verandeterrass, som kan öppnas upp igen vid behov. Lägenheten till salu i Imperia är för att renovera och åtnjuter också möjligheten att använda den beboelige vinden. Garage finns att hyra eller köpa i samma byggnad. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
184 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består idag av entréhall, vardagsrum, matsal äldre kök, fyra sovrum, ett badrum och inglasad terrass.
Kök
Äldre kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
6 av 6, hiss finns
Allmänt
Rymlig 6-rumslägenhet att renovera till salu i Imperia.
I hjärtat av Imperia Oneglia, nära alla butiker och service, en rymlig lägenhet att renovera till salu med en mycket stor potential. Ligger på översta våningen i en elegant byggnad, med hiss. Lägenheten har stora, helt anpassningsbara ytor och av dess 2 vyer: i väster med en öppen terrass, i öster på en lång verandeterrass, som kan öppnas upp igen vid behov. Lägenheten till salu i Imperia är för att renovera och åtnjuter också möjligheten att använda den beboelige vinden. Garage finns att hyra eller köpa i samma byggnad.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Garage finns att hyra eller köpa i samma byggnad.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Imperia
Ligurien

Pris:
280 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
184 m2
Antal sovrum:
4
Ref.nr
CCHIL6Q03

Dela

Till toppen