Klassisk ligurisk stilvilla till salu på gångavstånd till havet i Bordighera

Klassisk ligurisk stilvilla till salu på gångavstånd till havet i Bordighera. Belägen på den mest exklusiva och kända gatan i Bordighera, Via Romana. En rymlig familjevilla till salu som består av tre lägenheter fint renoverade och omgiven av en stor innergård om 280 m2. Denna charmiga villa till salu i Bordighera har ett lugnt läge inom gångavstånd till stränder och alla bekvämligheter, Denna eleganta villa till salu i Bordighera år renoverad med lyx och komfort som luftkonditionering, dubbel isolerglas PVC-fönster, infällbar videoprojektor, trägolv och interna kameror. Ett garage om cirka 30 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 till 6 sovrum
Boarea
327 m2
Rumsbeskrivning
Stor duplexlägenhet på bottenvåningen och övervåningen med entréhall, elegant trappa, ljust och stort vardagsrum med öppet fullt utrustat kök, två stora sovrum med vardera eget badrum, ytterligare ett sovrum och ett tredje badrum.

Lägenhet med ett sovrum på bottenvåningen perfekt för gäster med ett vackert vardagsrum och ett badrum.

Takvåning på övervåningen med egen ingång, stort vardagsrum vänd mot en fantastisk terrass om 42 m2, charmigt sovrum, badrum och balkong.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Klassisk ligurisk stilvilla till salu på gångavstånd till havet i Bordighera. Belägen på den mest exklusiva och kända gatan i Bordighera, Via Romana. En rymlig familjevilla till salu som består av tre lägenheter fint renoverade och omgiven av en stor innergård om 280 m2. Denna charmiga villa till salu i Bordighera har ett lugnt läge inom gångavstånd till stränder och alla bekvämligheter,
Denna eleganta villa till salu i Bordighera år renoverad med lyx och komfort som luftkonditionering, dubbel isolerglas PVC-fönster, infällbar videoprojektor, trägolv och interna kameror. Ett garage om cirka 30 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 280 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Ett garage om cirka 30 m2.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
1 175 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
327 m2
Tomtarea:
280 m2
Ref.nr
CCHIL3V08

Dela

Till toppen