1-plansvilla med källarplan och pool under uppförande till salu i Cervo

1-plansvilla med källarplan och pool under uppförande till salu i Cervo. Fastighet med fantastisk havsutsikt. Villan med privat pool till salu i Cervo ligger med ett förtrollande läge, med utsikt över havsbukten och med en härlig havsutsikt. Villan till salu i Cervo är helt anpassningsbar efter behov och önskemål av den framtida ägaren eftersom byggarbetet är i startfasen. Villan kommer att byggas enligt högsta standard i full överensstämmelse med energibesparing och ljudisolering. Villan har en modern form, med platt grönt tak som också är en suggestiv terrass, en grön trädgård som omger villan och den fantastiska privata infinitypoolen, som smälter samman med den spektakulära havsutsikten på ett extremt suggestivt sätt. De stora glasytorna förbättrar utsikten över villan till salu i Cervo som kan byggas genom att modulera antalet sovrum och skräddarsy bostäderna och badrummen. I källarplanet kan ett stort och bekvämt garage rymma flera bilar, medan ett annat stort utrymme kan vara perfekt för en elegant vinkällare. externt finns också 2 privata parkeringsplatser till fastighetens tjänst. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa planerad för entréhall, vardagsrum och matsal, kök, tre sovrum, två badrum, klädkammare och yttre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
1-plansvilla med källarplan och pool under uppförande till salu i Cervo. Fastighet med fantastisk havsutsikt.
Villan med privat pool till salu i Cervo ligger med ett förtrollande läge, med utsikt över havsbukten och med en härlig havsutsikt. Villan till salu i Cervo är helt anpassningsbar efter behov och önskemål av den framtida ägaren eftersom byggarbetet är i startfasen. Villan kommer att byggas enligt högsta standard i full överensstämmelse med energibesparing och ljudisolering. Villan har en modern form, med platt grönt tak som också är en suggestiv terrass, en grön trädgård som omger villan och den fantastiska privata infinitypoolen, som smälter samman med den spektakulära havsutsikten på ett extremt suggestivt sätt. De stora glasytorna förbättrar utsikten över villan till salu i Cervo som kan byggas genom att modulera antalet sovrum och skräddarsy bostäderna och badrummen. I källarplanet kan ett stort och bekvämt garage rymma flera bilar, medan ett annat stort utrymme kan vara perfekt för en elegant vinkällare. externt finns också 2 privata parkeringsplatser till fastighetens tjänst.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cervo (liguriska: O Çervo) är en liten gammal stad och kommun, byggd på toppen av en kulle längs den italienska Rivieran i provinsen Imperia i regionen Ligurien. Kommunen har cirka 1 200 invånare. Kommunen går ner mot kusten precis öster om San Bartolomeo al Mare och Diano Marina lite längre västerut.
Kommunikation
Nice flygplats: 101 km.
Parkering
I källarplanet kan ett stort och bekvämt garage rymma flera bilar, medan ett annat stort utrymme kan vara perfekt för en elegant vinkällare. externt finns också 2 privata parkeringsplatser till fastighetens tjänst.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cervo
Ligurien

Pris:
1 390 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHIL6V82

Dela

Till toppen