1-plansvilla med möjlighet inreda vindsvåning till salu i Perinaldo

1-plansvilla med möjlighet inreda vindsvåning till salu i Perinaldo. Villa till salu med en enastående utsikt. Endast 2,5 km bilresa från centrum av byn Perinaldo, en nybyggd villa till salu belägen i ett panoramiskt och lugnt område, omgiven av 3 600 m2 privat olivlund. Villan till salu i Perinaldo har ett solcellssystem som driver golvvärme och varmvatten. En parkeringsplats ingår. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning
Entré, vardagsrum, stort fullt utrustat kök, tre sovrum, två badrum och terrass på bottenvåningen. Stora vind ansluten med en bekväm modern trappa. Dess layout gör det möjligt att delas upp i två läenheter, perfekt för två familjer eller att hyra ut en del av villan.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
1-plansvilla med möjlighet inreda vindsvåning till salu i Perinaldo. Villa till salu med en enastående utsikt.
Endast 2,5 km bilresa från centrum av byn Perinaldo, en nybyggd villa till salu belägen i ett panoramiskt och lugnt område, omgiven av 3 600 m2 privat olivlund. Villan till salu i Perinaldo har ett solcellssystem som driver golvvärme och varmvatten. En parkeringsplats ingår.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3600 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Perinaldo är en härlig gammal by bara 20 minuter från havet. Byn har allt: butiker, mycket bra restauranger, post och bank, apotekPerinaldo är en pittoresk liten by med mindre än 1 000 invånare i inlandet av Imperiaprovinsen i nordöstra delen av Ligurien. Byggd på toppen av en kulle sydost om Apricale. Från Perinaldo och dess antika fästning har man utsikt över regionen, dess dalar, bergskedjor och det azurblå havet.Alla viktiga sevärdheter och turistattraktionerna i den franska Côte d'Azur och den italienska rivieran kan lätt nås med bil och tåg från kusten eller kollektivtrafik.På grund av Perinaldos privilegierade geografiska läge och höjd, dess närhet till havet, dess hisnande vyer och dess optimala väderförhållanden, har Perinaldo varit en populär mötesplats för astronomer under flera århundraden. Det är dessutom födelseplatsen för Cassinifamiljen, som spelade en viktig roll i den moderna förståelsen av himlavalvet. Denna länk med historia återspeglas i hela byn: i sina gatunamn, väggmålningar och indikationer.Perinaldo är hem för en berömd musikfestival varje år i juli månad.Användbara länkar:http://www.perinaldo.org/http://www.perinaldofestival.com/http://www.astroperinaldo.it/
Kommunikation
Nice flygplats: 65 km.
San Remo: 26 km.
Imperia: 62 km.
Närservice
All service finns i Perinaldo, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med en parkeringsplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Perinaldo
Ligurien

Pris:
295 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
3600 m2
Ref.nr
CCHIL5V11

Dela

Till toppen