Vacker 3-rums taklägenhet med fantastisk havsutsikt till salu i Dian Marina

Vacker 3-rums taklägenhet med fantastisk havsutsikt till salu i Dian Marina. Belägen på vindsgolvet i en vacker ny byggnad, fantastisk lägenhet till salu med en stor terrass och magnifik havsutsikt. Vindsvåningen till salu i Diano Marina har en stor terrass, helt utsträckt mot havet, från vilken man kan njuta av en underbar öppen utsikt. Från lägenheten till salu i Diano Marina kan man enkelt nå de fina sandstränderna, centrum av Diano Marina och Imperia tack vare den intilliggande cykelvägen. Takvåningen till salu i Diano Marina har också ett privat källarförråd och garage.. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
113 m2
Rumsbeskrivning
Ingång till ett stort vardagsrum med öppet fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum. Från alla rum i lägenheten kan man njuta av en fantastisk havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
Vacker 3-rums taklägenhet med fantastisk havsutsikt till salu i Dian Marina. Belägen på vindsgolvet i en vacker ny byggnad, fantastisk lägenhet till salu med en stor terrass och magnifik havsutsikt. Vindsvåningen till salu i Diano Marina har en stor terrass, helt utsträckt mot havet, från vilken man kan njuta av en underbar öppen utsikt.
Från lägenheten till salu i Diano Marina kan man enkelt nå de fina sandstränderna, centrum av Diano Marina och Imperia tack vare den intilliggande cykelvägen. Takvåningen till salu i Diano Marina har också ett privat källarförråd och garage.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike. Området kallas för "blomsterrivieran" och är känd för sina fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker och kaféer. Gå inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen, då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blommor.Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 102 km.
San Remo: 44 km.
Närservice
All service finns i Diano Marina, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Eget garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Diano Marina
Ligurien

Pris:
995 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
113 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL6T07

Dela

Till toppen