6-rumslägenhet till salu i Imperia

6-rumslägenhet till salu i Imperia. Belägen på andra våningen i en elegant byggnad i hjärtat av Imperia, på Viale Matteotti, med ett strategiskt och bekvämt läge, nära all service och havet. En liten trädgård, belägen framför ingången till byggnaden, ingår och erbjuder ett trevligt utrymme som kan användas som ett avkopplingsområde eller som en liten grönsaksträdgård. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 till 5 sovrum
Boarea:
152 m2
Rumsbeskrivning
6-rumsägenheten till salu i Imperia har nyligen renoverats med material av utmärkt kvalité och utrymmena är klokt optimerade och består av en entréhall, ett stort rum med matplats, ett separat fullt utrustat kök, fyra sovrum,varav ett sovrum med balkong, ett arbetsrum och två badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 5, hiss finns
Allmänt
6-rumslägenhet till salu i Imperia. Belägen på andra våningen i en elegant byggnad i hjärtat av Imperia, på Viale Matteotti, med ett strategiskt och bekvämt läge, nära all service och havet. En liten trädgård, belägen framför ingången till byggnaden, ingår och erbjuder ett trevligt utrymme som kan användas som ett avkopplingsområde eller som en liten grönsaksträdgård.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Imperia
Ligurien

Pris:
345 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
152 m2
Antal sovrum:
4
Ref.nr
CCHIL6Q02

Dela

Till toppen