Exklusiv 5:a belägen i ett palats med fin havsutsikt

Denna exceptionella egendom i Ligurien, byggd år 1886, var hem för den polska prinsen Aleksander Lubomirski och nyligen förvandlad till 6 privata och exklusiva lägenheter efter att den har varit föremål för noggrannt bevarande, reparation och förbättring. Denna lägenhet 5:a till salu i Ospedaletti ligger på sista våningen och hela det ursprungliga tornet i två plan, sammankopplad med en trappa. Boarea om hela 200 m2. Endast 100 meter till stranden. Hela atmosfären är verkligen magisk . Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
200 m2
Rumsbeskrivning
Översta våningen består av: Hall, stort vardagsrum fullt av ljus och med en fantastisk havsutsikt, fullt utrustat kök, sovrum med ensuite badrum, 30 m2 terrass med charmig utsikt över havet.
Tornet är i två våningar och består av: Master bedroom med klädkammare och ensuite badrum och på övervåningen finner vi vardagsrum/kontor, badrum och ytterligare ett enkelrum.
Till lägenheten ingår även garage och del av trädgården och tvättstuga. Villan har en concierge.
Kök
Fulllt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4/5 av 5, hiss finns
Allmänt
Denna exceptionella egendom i Ligurien, byggd år 1886, var hem för den polska prinsen Aleksander Lubomirski och nyligen förvandlad till 6 privata och exklusiva lägenheter efter att den har varit föremål för noggrannt bevarande, reparation och förbättring. Denna lägenhet 5:a till salu i Ospedaletti ligger på sista våningen och hela det ursprungliga tornet i två plan, sammankopplad med en trappa. Boarea om hela 200 m2.

Översta våningen består av: Hall, stort vardagsrum fullt av ljus och med en fantastisk havsutsikt, fullt utrustat kök, sovrum med ensuite badrum, 30 m2 terrass med charmig utsikt över havet.
Tornet är i två våningar och består av: Master bedroom med klädkammare och ensuite badrum och på övervåningen finner vi vardagsrum/kontor, badrum och ytterligare ett enkelrum.
Till lägenheten ingår även garage och del av trädgården och tvättstuga. Villan har en concierge.

Hela atmosfären är verkligen magisk . Bör definitivt ses!


100 meter till stranden.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med torn garage och källare
Byggnadsår
1886
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Ospedaletti - Rivierans pärla Ospedaletti, känd för sina rosor och nejlikor ligger på den liguriska kusten mellan San Remo och Bordighera på den italienska/franska gränsen. Ospedaletti är juvelen på Italienska Rivieran med skuggiga promenader genom blommande trädgårdar under tall, palmer och eukalyptusträd. Staden har fått sitt namn från att ett hospice för pilgrimer grundades i det 13:e århundradet av riddarna av Sankt Johannes av Jerusalem. Med sydlig utsikt över Medelhavet och skydd från norr av höga terräng och tallar, är platsen unik. Tack vare sitt läge har Ospedaletti året om ett s k "mikroklimatet". Det är inte alls ovanligt att ta lunch ute på stranden i januari. Med sin luft och milda temperaturer är Ospedaletti absolut en plats som kan avnjutas året runt. På grund av året-runt tempererat klimat blev det en viktigt kurort för kungligheter och de rika och berömda under förra sekelskiftet. Guidade både av sinaläkare och dåtidens stilprofeter, stannade aristokratin i Europa under vintermånaderna i denna vackra ort. Orten beskyddades av den internationella societeten, både aristokratin i Centraleuropa och eliten av världens kultur (Villa Sultana var det första casinot i Italien, öppnades år 1886 och stängdes år 1924). Framtiden för Ospedaletti är det nya "Marina di Baia Verde" i utbyggnadsetapp med en modern liten hamn, nya butiker, ett hotell med spaanläggning, en stor botanisk trädgård och ett designat vattenpalats. Den charmiga och historiska stadskärnan sträcker sig ner till havet med dess underbara fiskestugor som kantar stranden. Utmärkta restauranger och kaféer finns här, liksom i bostadsområdena som omges av färggranna trädgårdar. Befolkningen på cirka 3 650 inånare kan räknas upp till 10 000 under sommarmånaderna. Staden Ospedaletti omfattar cirka 514 hektar och förmåner från skydd mot kyla nordliga vindar från de omgivande kullarna som skyddar den naturliga viken. Staden har exceptionellt väder för området även under vintermånaderna, med ett årligt genomsnitt på 300 dagar av full sol, och medeltemperatur på 15 ° på vintern och 24 ° under sommaren. Genom sitt direkta söderläge i den lugna bukten har Ospedaletti maximal exponering från solen med ett högt genomsnittligt antal soltimmar även under vintern.
Kommunikation
Täta bussförbindelser ansluter Ospedaletti med Ventimiglia, San Remo och den charmiga staden Bordighera. San Remo ligger bara några minuter bort, liksom den italienska Autostradan som ger snabb tillgång till den internationella flygplatsen i Nice (35 min. körväg bort) i ena riktningen och Genua och Toscana i den andra riktningen.
Närservice
All service finns i Ospedaletti, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Ospedaletti
Ligurien

Pris:
1 100 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
200 m2
Ref.nr
CCHIL1Q13

Dela

Till toppen