Vackert rustikt Townhouse till salu i Civezza

Vackert rustikt Townhouse till salu i Civezza. Beläget i centrum av den historiska byn Civezza, nära all service, ett charmigt rustikt hus till salu med rymlig terrass och havsutsikt. Det rustika huset till salu i Civezza har renoverats nyligen och tack vare den kloka användningen av de gamla materialen har det utsmyckats och förbättrats, vilket ger huset en stor charm. På 3 våningar, i stil med de gamla liguriska husen. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
157 m2
Rumsbeskrivning
Det rustika huset till salu i Civezza har en entré till övervåningen, en trappa som leder till andra våningen där det finns ett stort kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum.

En annan trappa leder till övervåningen i det rustika huset där det finns två rum som kan användas som ytterligare sovrum. En underbar terrass med utsikt över Civezza, kullarna och Medelhavet ligger på samma våningsplan, samt ett bekvämt badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert rustikt Townhouse till salu i Civezza. Beläget i centrum av den historiska byn Civezza, nära all service, ett charmigt rustikt hus till salu med rymlig terrass och havsutsikt. Det rustika huset till salu i Civezza har renoverats nyligen och tack vare den kloka användningen av de gamla materialen har det utsmyckats och förbättrats, vilket ger huset en stor charm. På 3 våningar, i stil med de gamla liguriska husen.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Civezza (çivèssa på liguriska) är en kommun i provinsen Imperia i regionen Ligurien, som ligger ca 127 kilometer sydväst om Genua och ca 7 kilometer väster om Imperia. Per den 31 december år 2004 hade Civezza 557 invånare och ett område om 3,8 km2.Byn ligger på toppen av en kulle, som många andra byar på Italienska rivieran. Kusten ligger bara 2-4 kilometer bort.
Kommunikation
Nice flygplats: 93 km.
San Remo: 22 km.
Imperia: 7 km.
Närservice
All service finns i Civezza, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkering på gatan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Civezza
Ligurien

Pris:
275 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
157 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHIL6Q11

Dela

Till toppen