Rymlig villa med panoramautsikt over havet till salu i Ventimiglia

Rymlig villa med panoramautsikt över havet till salu i Ventimiglia. Endast 5 km från den berömda sandstranden "Calandre" i Ventimiglia. En stor familjevilla till salu med en boarea om 303 m2, panoramautsikt, terrasser, fin trädgård, parkeringsplatser, 70 m2 garage och 262 m2 förvaring. Ett dubbelgarage fristående till villan. Perfekt som permanentbostad eller för att konverteras till ett B & B. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
302 m2 + 332 m2
Rumsbeskrivning
Denna villa till salu i Ventimiglia består av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, Master bedroom och badrum som alla vetter mot en enorm terrass på bottenvåningen, Tre sovrum, balkong, badrum och ett gästsovrum med terrass på övervåningen. Ett stort garage för tre bilar och 3 stora verktygslokaler som nu används som källare och förvaring.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymlig villa med panoramautsikt over havet till salu i Ventimiglia. Endast 5 km från den berömda sandstranden "Calandre" i Ventimiglia. En stor familjevilla till salu med en boarea om 303 m2, panoramautsikt, terrasser, fin trädgård, parkeringsplatser, 70 m2 garage och 262 m2 förvaring. Ett dubbelgarage fristående till villan. Perfekt som permanentbostad eller för att konverteras till ett B & B.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den sista staden på den Italienska rivieran innan du når den franska gränsen, är Ventimiglia, en favoritdestination i norra Italien. Med en fascinerande historia, vackra stränder, utomhusmarknader, och vackra trädgårdar, är det en pärla i den liguriska kusten.Det tar cirka två timmar att köra till Ventimiglia från Genua, eller två och en halv timme med tåget. Om du kommer med bil, här är ett tips: Håll utkik efter skyltar som säger "xx Miglia "-som betyder" Ventimiglia " (romerska XX - siffran 20 heter på italienska venti).Ventimiglia är "blomsterentrén" in i Italien och den sista italienska staden innan, efter några kilometer, den franska gränsen tar vid. Ventimiglia är en modern stad med en hel del historia. De förhistoriska spår som finns och dess romerska arv bevaras i det arkeologiska området Nervia, en gång i tiden ett medeltida historiskt centrum, bland de viktigaste i Ligurien. På grund av dess geografiska läge, var Ventimiglia redan tidigt en viktig passagen mot Gallien. Idag har Ventimiglia betydelsen av en oersättlig internationell vägtransports- och järnvägsknut, plats för paus och passage. Då staden korsas av Rojafloden, är staden uppdelad i två delar. Högt uppe på klippan, den medeltida stadskärnan skyddad av murar, med sina historiska byggnader och smala gränder. Längs stranden, den desto mer moderna staden med sina eklektiska stilbyggnader, affärer och strandpromenad som är utsmyckad med palmer, fina trädgårdar och den lokala stranden nedanför. Ventimiglia är en stad i spetsen för handel från alla områden med välförsedda affärer, butiker, smyckes- och hantverksbutiker.Ventimiglia är en trevlig stad med milt klimat. Ventimiglia erbjuder besökare och turister att slappna av, bo eller äta, att gå från hotell till rekreation och idrottsanläggningar. På landsbygden i Ventimiglia finns maritima Alperna, Roja-dalen och Nervia, lätta att nå. Längst kusten mot Frankrike ett par kilometer bort, finns den lilla byn Mortola Inferiore med Hanbury trädgårdar, en av de viktigaste acklimatiseringsträdgårdarna i världen skapad år 1867 av engelsmannen sir Thomas Hanbury. Trädgården ligger på en dalsida ner mot havet, med arter av de mest sällsynta växter från hela världen. Det finns cirka 2 000 växtarter på en yta av 18 hektar och växtligheten frodas tack vare det mycket milda klimatet i denna del av kusten. Fortsätter man mot den franska gränsen blir man fortfarande överraskad av den oemotståndliga vackra naturen och med byggnadsrester från avlägsna epoker. Den höga muren i den röda klippan som kallas "Balzi Rossi", i vars hålrum dyrbara historiska föremål har återfunnits, imponerar varje besökare.
Kommunikation
Nice flygplats: 46 km.
San Remo: 23 km.
Närservice
All service finns i Ventimiglia, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Ett dubbelgarage fristående till villan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Ventimiglia
Ligurien

Pris:
560 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
302 m2
Biarea:
332 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIL5V62

Dela

Till toppen