Nyrenoverad 3:a duplex beläget i ett Townhouse i Dolceacqua

Lägenhet 3:a duplex om 70 m2 i två plan beläget i ett Townhouse i vackra Dolceacqua med härlig utsikt över den gamla byn. På stora torget i Dolceacqua, den mest kända historiska stadskärnan i västra Ligurien, sista våningen duplex till salu, helrenoverad med bevarande av stil och med hög kvalitet i material. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré och hall, vardagsrum med mindre kök i öppen planlösning, sovrum och badrum på första våningen, 2:a våningen med Master bedroom med ensuite badrum.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett ensuite badrum och ett gemensamt badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2/3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Lägenhet 3:a duplex om 70 m2 i två plan beläget i ett Townhouse i vackra Dolceacqua med härlig utsikt över den gamla byn. På stora torget i Dolceacqua, den mest kända historiska stadskärnan i västra Ligurien, sista våningen duplex till salu, helrenoverad med bevarande av stil och med hög kvalitet i material.

Lägenheten består av: Entré och hall, vardagsrum med mindre kök i öppen planlösning, sovrum och badrum på första våningen, 2:a våningen med Master bedroom med ensuite badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Drygt 7 km från havet ligger den vackra byn Dolceacqua. Skönheten i Dolceacqua var känd av utländska resenärer redan under förra sekelskiftet. Ån Nerviadelar byn i två delar: Den äldsta delen," La Terra " återfinns nedanför slottet och husen ligger i koncentriska cirklar. På andra sidan ån ligger Borgo, också av medeltida ursprung, med ett monument som kallas "Monumento Alla Capra". Som i en saga, mystisk och förtrollad, smala gränder går upp och ner och i kors, som i en labyrint, med mörka passager. Därför är besökare på Italienska rivieran definitivt tvungna att besöka Dolceacqua. "PonteVecchio" (den gamla bron) är en av de mest eleganta arkitektoniska verken, beskriven av Claude Monet som en juvel, och som förbinder de två delarna Terra och" Borgo ".
Kommunikation
Nice flygplats: 60 km.
San Remo: 22 km.
Närservice
All service finns i Dolceacqua, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Dolceacqua
Ligurien

Pris:
230 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CCHIL3T11

Dela

Till toppen