Sekelskiftesvilla med ny pool i Liberty-stil till salu i Imperia

Sekelskiftesvilla med ny pool i Liberty-stil till salu i Imperia. Belägen i hjärtat av Imperia, i Porto Maurizio, några få steg från den historiska stadskärnan och de vackra stränderna, nära till all service och restauranger, en majestätisk villa till salu. Liberty-stilvilla till salu i Imperia, som byggdes i början av 1900-talet och är ett perfekt exempel på perfekt bevarad och underhållen villa. På en tomt om 1 200 m2 med trädgård, en nybyggd pool. Internt kännetecknas villan av historiska och prestigefyllda miljöer som exempelvis rummen med utsikt över trädgården med stora, suggestiva glasytor. Originalmaterialen och växlingen mellan trä, sten, högt i tak och bågfönster ger alltsammans ett fantastiskt exempel på förra sekelskiftesarkitektur. Villan till salu i Imperia erbjuder flera parkeringsplatser och med enkel åtkomst till den nya cykelvägen som nu byggs och som kommer att ytterligare försköna området. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 till 6 sovrum
Boarea:
281 m2
Rumsbeskrivning
På tre våningar och har olika utrustade och funktionella utrymmen, på bottenvåningen har vi huvudentrén med hallen, det fullt utrustade köket och matsalen, kontoret och badrummet. De övre våningarna med terrass är dedikerade till sovområdet och erbjuder totalt 5 sovrum och ytterligare 3 badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Sekelskiftesvilla med ny pool i Liberty-stil till salu i Imperia. Belägen i hjärtat av Imperia, i Porto Maurizio, några få steg från den historiska stadskärnan och de vackra stränderna, nära till all service och restauranger, en majestätisk villa till salu. Liberty-stilvilla till salu i Imperia, som byggdes i början av 1900-talet och är ett perfekt exempel på perfekt bevarad och underhållen villa. På en tomt om 1 200 m2 med trädgård, en nybyggd pool. Internt kännetecknas villan av historiska och prestigefyllda miljöer som exempelvis rummen med utsikt över trädgården med stora, suggestiva glasytor.
Originalmaterialen och växlingen mellan trä, sten, högt i tak och bågfönster ger alltsammans ett fantastiskt exempel på förra sekelskiftesarkitektur.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
900 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
281 m2
Tomtarea:
1 200 m2
Ref.nr
CCHIL6V74

Dela

Till toppen